WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Hesi Starter Box

  Deliverytime

  Hesi Hesi Starter Box
  Productomschrijving
  De Hesi Starter Box is een set voeding die uw planten voorziet van alle benodigdheden voor een gezonde groei. Met deze Starter set bent u gegarandeert dat uw planten smakelijke en compacte vruchten produceert. Deze set is geschikt voor kweken op aarde en bevat geen balastoffen. In deze start box vindt u Hesi fosfor plus, Hesi Bloei Complex, Hesi Wortel complex, Hesi Power Zyme, Hesi TNT Complex, Hesi Boost en Hesi Supervit. Deze combinatie voeding zorgt voor een flinke boost in natuurlijke bouws..
  De Hesi Starter Box is een set voeding die uw planten voorziet van alle benodigdheden voor een gezonde groei. Met deze Starter set bent u gegarandeert dat uw planten smakelijke en compacte vruchten produceert. Deze set is geschikt voor kweken op aarde en bevat geen balastoffen. In deze start box vindt u Hesi fosfor plus, Hesi Bloei Complex, Hesi Wortel complex, Hesi Power Zyme, Hesi TNT Complex, Hesi Boost en Hesi Supervit. Deze combinatie voeding zorgt voor een flinke boost in natuurlijke bouwstoffen zodat uw planten sneller en beter groeien en bloeien.

  Deze HESI startersbox bevat het volgende:

  1x Hesi Fosfor Plus
  1x Hesi Bloei Complex
  1x Hesi Wortel Complex
  1x Hesi Power Zyme
  1x Hesi TNT Complex
  1x Hesi Boost
  1x Hesi SuperVit

  Productspecificaties

  Categorie
  Merk
  Hesi
  EAN
  6013837833852
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Hesi Starter Box
  HesiHesi Starter Box
  reviews

  De Hesi Starter Box is een set voeding die uw planten voorziet van alle benodigdheden voor een gezonde groei. Met deze Starter set bent u gegarandeert dat uw planten smakelijke en compacte vruchten produceert. Deze set is geschikt voor kweken op aarde en

  De Hesi Starter Box is een set voeding die uw planten voorziet van alle benodigdheden voor een gezonde groei. Met deze Starter set bent u gegarandeert dat uw planten smakelijke en compacte vruchten produceert. Deze set is geschikt voor kweken op aarde en..

  €50,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking