WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Bluelab PH Pen grond

Bluelab Bluelab PH Pen grond
Productomschrijving
Alle planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de status van uw kweekruimte. Dit kan met de Bluelab PH Pen, met de ph pen meet u gemakkelijk de PH waarde van uw substraat en kunt u gemakkelijk inspelen op wat uw planten nodig hebben. Met alleen de juiste PH waarde kunnen uw planten de voedingsstoffen..
Alle planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de status van uw kweekruimte. Dit kan met de Bluelab PH Pen, met de ph pen meet u gemakkelijk de PH waarde van uw substraat en kunt u gemakkelijk inspelen op wat uw planten nodig hebben. Met alleen de juiste PH waarde kunnen uw planten de voedingsstoffen goed opnemen.

Meest Accurate PH meter Verkrijgbaar

De PH apparatuur van Bluelab is zonder twijfel de beste als het gaat om het ijken van PH- en EC-waardes. Of u dat nou doet voor plantenvoeding of andere doeleinde, de Bluelab Pennen behoren tot de absolute top. Deze PH Pen speciaal bedoeld voor het meten van uw medium is accuraat tot 0.1 PH en is volledig temperatuur gecompenseerd. Zo krijgt u bij iedere nieuwe meting altijd de correcte waardes te zien. De pen kan gebruikt worden voor de substraten aarde, coco en potgrond mixen.

Hoge kwaliteit PH Pen

Bluelab heeft ervoor gezorgd dat u gemakkelijk met deze pen de PH waarde van uw medium kunt meten. De PH Pen is volledig waterdicht en is voorzien van een auto-off functie zodat de ph meter langer meegaat. Bluelab bied 1 jaar garantie op de Pennen zodat u zorgeloos kunt kweken.

Specificaties:

  • Wordt geleverd inclusief batterijen
  • Weegt weinig en is draagbaar
  • Heeft een groot en duidelijk leesbaar scherm
  • Gaat automatisch uit voor een langere levensduur
  • Bereik: 0.0 - 14.0

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Bluelab PH Pen grond
BluelabBluelab PH Pen grond
0 reviews

Alle planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de status

Alle planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de status

€169,95 Incl. btw
Toevoegen