WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

KIND LED XC150

2-3 werkdagen

Kind Led KIND LED XC150
Productomschrijving
De Kind Led XC150 cob lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige kweeklampen. De XC150 is verkrijgbaar met een groei of een bloeispectrum. Deze lampen zijn dus specifiek voor een deel van de plantencyclus. De zwaarste variant van de Kind Led lightbars is uitgerust met krachtige COB leds wat staat voor chip-on-bo..

De Kind Led XC150 cob lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige kweeklampen. De XC150 is verkrijgbaar met een groei of een bloeispectrum. Deze lampen zijn dus specifiek voor een deel van de plantencyclus. De zwaarste variant van de Kind Led lightbars is uitgerust met krachtige COB leds wat staat voor chip-on-board technologie. Doordat er bij COB meerdere leds een krachtige lichtbron uitstralen is de lichtkracht sterker dan ooit te voren. De XC150 is uitgerust met 12 COB’s die elk 9 verschillende chips bevatten. Wat een groot voordeel is van de gebruikte COB techniek is dat de lichtmening van de samengestelde leds beter en efficiënter is dan kweeklampen met losse leds. De Kind Led XC150 wordt passief gekoeld en maakt bijna geen geluid. De Kind Led XC150 lightbars zijn verkrijgbaar met twee verschillende lichtspectrums: Kind Led XC150 groei en de Kind Led XC150 bloei.

Krachtig vermogen Kind Led XC150

Het vermogen van de Kind Led XC150 is zeer efficiënt in vergelijking met de lichtkracht die de kweeklamp levert. De XC150 lightbars verbruiken slechts 150 watt aan stroom en zijn ideaal te combineren met krachtige HPS of LED kweeklampen. De levensduur bedraagt minimaal 50.000 branduren zonder lichtintensiteit te verliezen en u krijgt drie jaar fabrieksgarantie bij uw aankoop. De afmeting van de XC150 growbar is 120 x 8 x 5 cm en weegt slechts 7,5 kg.

Kind Led XC150 Groei

De Kind Led XC150 groei is een krachtige lightbar geschikt voor de groeifase van planten. Door het geoptimaliseerde kleurenspectrum is deze kweeklamp een van de meest efficiënte groeilampen van het moment en zult u resultaten behalen als nooit te voren. Tijdens de groeifase is de belangrijkste lichtkleur blauw. Naast deze spectrumkleuren zitten er toevoegingen bij van wit, rood en UV licht. Ook de twaalf krachtige COB’s zorgen ervoor dat de lichtintensiteit sterk en krachtig is. Hierdoor is de Kind Led XC150 groei uiterst geschikt om het maximale uit de groeifase te halen.

Kind Led XC150 Bloei

De XC150 bloei is een krachtige COB kweeklamp die geschikt is voorde bloeifase van de kweekcyclus. Het lichtspectrum is geoptimaliseerd om een krachtige en uitbundige bloei te bevorderen en heeft als dominante kleur een rood kweeklicht. Door het geoptimaliseerde spectrum worden planten die in de bloei staan aangezet tot het vormen van bloemen of vruchten. Ook kan door de dieprode spectrumkleur de bloeiperiode worden verkort. Zo kunt u door te kweken met led kweeklampen van de Kind Led XC150 serie kunt u uitgaan van maximaal rendement.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

KIND LED XC150
Kind LedKIND LED XC150
0 reviews

De Kind Led XC150 cob lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige kweeklampen. De XC150 is verkrijgbaar met een groei of een bloeispectrum. Deze lampen zijn dus specifiek voor een deel van de plantencyclus. De zwaarste

De Kind Led XC150 cob lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige kweeklampen. De XC150 is verkrijgbaar met een groei of een bloeispectrum. Deze lampen zijn dus specifiek voor een deel van de plantencyclus. De zwaarste

€559,00 Incl. btw
Toevoegen