WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron Power Roots 1 Liter

  Donderdag in huis

  Plagron Plagron Power Roots 1 Liter
  Productomschrijving
  Power Roots is een biologische wortelstimulator van het merk Plagron. Power Roots stimuleert de wortelgroei en help de weerstand van de plant te vergroten. Het middel werkt snel en effectief omdat het vrijwel direct door de plant wordt opgenomen. Power Roots zorgt voor een gezonde plantengroei en sterke planten. Gebruik deze wortelstimulator van Plagron in de groeifase en de eerste weken van de bloeifase.Kenmerken:· Bevordert een snelle groei van het..

  Power Roots is een biologische wortelstimulator van het merk Plagron. Power Roots stimuleert de wortelgroei en help de weerstand van de plant te vergroten. Het middel werkt snel en effectief omdat het vrijwel direct door de plant wordt opgenomen. Power Roots zorgt voor een gezonde plantengroei en sterke planten. Gebruik deze wortelstimulator van Plagron in de groeifase en de eerste weken van de bloeifase.

  Kenmerken:

  · Bevordert een snelle groei van het wortelstelsel
  · Bevordert de groei van de plant
  · Verhoogt de vitaliteit
  · Verhoogt de weerstand van de plant
  · Verbetert de voedselopname door de wortels
  · Zorgt voor snel herstel na verpotten of overplanten
  · Geschikt voor alle watergeefsystemen

  Samenstelling:

  Water, humuszuren, zeewierextract, ascorbinezuur (vitaminen C), aminozuren, Myo-inosotol, Thiamine (vitaminen B1), alpha-tocopherol (vitaminen E). Organische NPK-meststof (1-0-2). 1% Stikstof totaal (N) waarvan 1% organische gebonden stikstof, 0,2% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 1,5% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

  Gebruiksaanwijzing:

  Voeg deze voedingsoplossing toe aan elke watergeef beurt tot en met de derde week van de bloei. Voor gebruik de flacon goed schudden. Mengverhouding: 1 ml Power Roots op 1 liter water (1:1000). Na oplossen in water is de oplossing maximaal 24 uur houdbaar.

  Eigenschappen

  NPK-meststof (0-0-2)

  Verpakking Plagron Power Roots

  Power Roots is verkrijgbaar in 100 ml, 250 ml, 500 ml & 1 liter fles en 5 liter kan.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237260355
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron Power Roots 1ltr
  PlagronPlagron Power Roots 1ltr
  reviews

  Power Roots is een biologische wortelstimulator van het merk Plagron. Power Roots stimuleert de wortelgroei en help de weerstand van de plant te vergroten. Het middel werkt snel en effectief omdat het vrijwel direct door de plant wordt opgenomen. Power Ro

  Power Roots is een biologische wortelstimulator van het merk Plagron. Power Roots stimuleert de wortelgroei en help de weerstand van de plant te vergroten. Het middel werkt snel en effectief omdat het vrijwel direct door de plant wordt opgenomen. Power Ro..

  €32,95€29,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking