WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete kweektent 100x100 Lumatek ATS 300w

Productomschrijving
Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kweken, geschikt voor professionele en hobbykwekers.Al onze kweeksets worden geleverd met de juiste ventilatiesystemen, kweeklampen en koolstoffilters. De kweekverlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door de bijgeleverde tijdklok. Ophan..

Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kweken, geschikt voor professionele en hobbykwekers.Al onze kweeksets worden geleverd met de juiste ventilatiesystemen, kweeklampen en koolstoffilters. De kweekverlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door de bijgeleverde tijdklok. Ophangsystemen en toebehoren worden meegeleverd.

Homebox Tent en afzuiger

Al onze complete kweektenten zijn uitgerust met een Homebox Ambient kweektent. Omdat Homebox Ambient zeer goede kwaliteit tenten levert en zeer prijsgunstig is worden al onze sets geleverd met deze tenten. U kunt tot 100KG gewicht ophangen en de tent heeft een stofdichtheid van 660DD. Hierdoor zijn de tenten licht en luchtdicht en kunt u uitgaan van een goed geïsoleerde kweekruimte. Het frame van de tenten is volledig van ijzer, waardoor de tent sterk en robuust aanvoelt.Iedere complete kweektent is uitgerust met een G-tools buisventilator ter ventilatie van lucht. De G-tools Fan heeft twee standen waarmee u de intensiteit kunt bepalen van 200me per uut tot 360m3 per uur. De G-tools buisventilator is ideaal voor het ventileren van ruimtes met één 400W of één 600W kweeklamp. De buisventilator is stil en verbruikt slechts 45 tot 65 watt aan stroom.

Lumatek Attis 300W

De Lumatek Attis 300W is een lichtgewicht, dimbare kweeklamp verkrijgbaar in de vemogens 300W en 200W.De ATTIS serie is een kweeklamp met meerdere led balken waardoor het licht even verdeeld wordt en er nergens hotspots ontstaat die de plant kan beschadigen. De ATTIS 300W verbruikt slechts 300W en vervangt een traditionele HPS-lamp van 600W.Lumatek ATTIS 300W kweeklamp is voorzien van een volledig licht spectrum. Namelijk een mix van witte, dieprode en ver-rode LEDS. Hierdoor is de lamp geschikt voor alle levensfases van een plant.De kweeklamp armatuur is gemaakt hoogwaardig maar licht materiaal wat zorgt voor een passieve koeling.de lamp bevat geen bewegende onderdelen en dit maakt de ATTIS lamp geruisloos.

Inhoud complete kweektent Lumatek:

  • Homebox Ambient 100x100x200
  • Lumatek Attis 300W
  • G-Tools 125 220 tot 360 m3 per uur
  • Inblaas set
  • Combiconnect met 2 Slangklemmen
  • Clipfan
  • Brennenstuhl Tijdklok
  • GH Klimaatmeter
  • Prima Klima K2600 Mini Koolstoffilter
  • Ophanghaken & Prohanger

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete kweektent 100x100 Lumatek ATS 300w
LumatekComplete kweektent 100x100 Lumatek ATS 300w
0 reviews

Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kwek

Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kwek

€746,85€678,95 Incl. btw
Toevoegen