WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Spectrum King SK602+ GH

Donderdag in huis

Spectrum King Spectrum King SK602+ GH
Productomschrijving
De Spectrum KING LED SK602+is met afstand de sterkste led-kweeklamp die er op het moment te koop is. Het is de opvolger van de (ook al indrukwekkende) SK602. Met enkele veranderingen en verbeteringen is het Spectrum gelukt een nog betere, nog sterkere lamp te leveren dan zijn voorganger al was. Met het vernieuwde koelingssysteem en de nieuwste CREE-leds is dit absoluut het paradepa..

De Spectrum KING LED SK602+is met afstand de sterkste led-kweeklamp die er op het moment te koop is. Het is de opvolger van de (ook al indrukwekkende) SK602. Met enkele veranderingen en verbeteringen is het Spectrum gelukt een nog betere, nog sterkere lamp te leveren dan zijn voorganger al was. Met het vernieuwde koelingssysteem en de nieuwste CREE-leds is dit absoluut het paradepaartje van Spectrum. Door te kweken met led kweeklampen van Spectrum King is een krachtige start, snelle ontwikkeling van wortels en bladeren, eneen uitbundige bloei gegarandeerd.

De krachtige SK602+ maakt indruk

Het is geen verrassing dat ledlampen steeds krachtiger worden, maar Spectrum krijgt het toch voor elkaar om indruk te maken met de hoeveelheid licht die de Spectrum KingSK602 kan realiseren. Met de CREE-leds geeft de SK602+ GH wel 15 tot 20 procent meer licht dan het vorige model – wat neerkomt op een indrukwekkendefootprintvan wel zes vierkante meter. Met een verbruik van 640 Watt wordt het equivalent geleverd van een HPS-lamp van 1000 Watt en kan minimaal 150 x 150 centimeter berlichten. Indrukwekkend dus. Spectrum probeert met zijn lampen het natuurlijke zonlicht na te bootsen. Anders dan andere merken, die redeneren dat een combinatie van rood en blauw licht ideaal is voor planten, vindt Spectrum dat een full-spectrum wit zonlicht het allerbeste is voor planten – dat is immers wat ze uit de natuur gewend zijn. Met deze led kweeklampkomt Spectrum daar zeer dicht bij in de buurt.

Spectrum King SK602+ met Dimmer

De Spectrum KING LED SK602+ kunt u ook met dimmer bestellen en zit tjokvol extra snufjes. Met de dimmer kunt u zelf naar eigen wens de lichtintensiteit van de lamp bepalen.Het meest opvallend is dat de SK602+ kan worden aangesloten op een Remote Power System, waarmee je meerdere led-installaties kunt programmeren om op elkaar in te spelen. Hiermee kan bijvoorbeeld een zonsopgang of -ondergang nagemaakt worden. Daarmee is het creëren van een natuurlijke lichtomgeving in de kas dichter bij dan ooit.Verwacht dus een flinke opkikker voor je planten, die zich midden in de schijnende zon zullen wanen.

Productspecificaties SK602:

- Werkelijk verbruik: 640 Watt
- Vergelijkbaar met: 1000 Watt dual ended HPS
- Aanbevolen hoogte: minimaal 60 cm boven de top van de plant*
- Reikwijdte: 150 x 150 centimeter (bij bovenstaande hoogte)
- Branduren: + 75.000
- Gewicht: 9.2 kilogram
- Afmetingen:53x25x17cm

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Spectrum King SK602+ GH
Spectrum KingSpectrum King SK602+ GH
0 reviews

De Spectrum KING LED SK602+is met afstand de sterkste led-kweeklamp die er op het moment te koop is. Het is de opvolger van de (ook al indrukwekkende) SK602. Met enkele veranderingen en verbeteringen is het Spectrum gelukt een nog betere, nog sterkere lam

De Spectrum KING LED SK602+is met afstand de sterkste led-kweeklamp die er op het moment te koop is. Het is de opvolger van de (ook al indrukwekkende) SK602. Met enkele veranderingen en verbeteringen is het Spectrum gelukt een nog betere, nog sterkere lam

€1.799,00 Incl. btw
Toevoegen