WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Lumatek Dual Spectrum 250W HPS lamp

  Deliverytime

  Lumatek Lumatek Dual Spectrum 250W HPS lamp
  Productomschrijving
  Lumatek wordt beschouwd als een hoogwaardig merk in de tuin- en landbouwwereld. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van topproducten en de beste service aan hun consumenten. De Lumatek HPS Lamp 250W 240V is een uitstekend product van Lumatek, dat produceert wordt met behulp van hoogwaardige ceramische boogtechnologie en specifieke gasmengingen die optimale spectrale uitvoer voor gezonde plantgroei creëren. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat deze lamp opvalt en dat h..

  Lumatek wordt beschouwd als een hoogwaardig merk in de tuin- en landbouwwereld. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van topproducten en de beste service aan hun consumenten. De Lumatek HPS Lamp 250W 240V is een uitstekend product van Lumatek, dat produceert wordt met behulp van hoogwaardige ceramische boogtechnologie en specifieke gasmengingen die optimale spectrale uitvoer voor gezonde plantgroei creëren. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat deze lamp opvalt en dat het een topkeuze voor veel telers en kwekers is.

  De PCA keramische boog maakt het mogelijk dat de lamp bij hogere interne temperaturen werkt, wat zich vertaalt in betere kleurweergave, meer uitvoer en efficiëntie. PCA resistentie tegen interactie met de chemicaliën binnenin de buis stabiliseert de chemische mix gedurende de levensduur van de lamp, waardoor kleurenconditie en het verhogen van PAR/PPF helderheidsbehoud. De Pulse-start technologie zorgt bovendien voor snellere start- en baantijden, lagere onboard het uitsnijden effect, een langere levensduur van de lamp en een hoger niveau van Lumen-ondersteuningsgraad. Samengevat is dit een duurzaam, hoogwaardig en betrouwbaar product voor tuiniers en kwekers die alleen maar het beste willen.

  • Merk: Lumatek
  • Type lamp: HPS 250W 240V
  • CCT (K): 2000
  • PPF (micromol/sec): 400

  Voordelen van de Lumatek 250W 240V

  • Hoogwaardige keramische boogbuis technologie: De lamp is geproduceerd met behulp van hoogwaardige keramische arc tube technologie, waardoor de lamp efficiënter en duurzamer is.
  • Horticulturele gasmenging: Dit zorgt voor een optimaal spectraal output voor gezonde plantengroei door het creëren van de beste kleursamenstellingen.
  • Betere kleurconsistentie: PCA Resistance in de keramische Arc Tube interact niet binnenin de buis wat zorgt voor betere kleursamenstellingen wat resulteert in een optimale verhouding van PAR/PPF.
  • Pulse-start technologie: Deze geavanceerde technologie zorgt voor een snellere start van de lamp, een langere levensduur en een hoger lichtbehoud.
  • Geschikt voor een breed scala aan plantensoorten: De Lumatek HPS Lamp 250W 240V is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van hoge opbrengstteler​s wereldwijd en is geschikt voor bijna alle soorten planten die op aarde groeien.
  • Verbeterde lumen efficiëntie: Met een licht-uitvoer zien van 132Lm/W en 33000lm Flux biedt De de Lumatek HPS lamp aantal voordelen boven het andere hogedruk-natriumlamp.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237269495
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Lumatek Dual Spectrum 250W HPS lamp
  LumatekLumatek Dual Spectrum 250W HPS lamp
  reviews

  Lumatek wordt beschouwd als een hoogwaardig merk in de tuin- en landbouwwereld. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van topproducten en de beste service aan hun consumenten. De Lumatek HPS Lamp 250W 240V is een uitstekend product v

  Lumatek wordt beschouwd als een hoogwaardig merk in de tuin- en landbouwwereld. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van topproducten en de beste service aan hun consumenten. De Lumatek HPS Lamp 250W 240V is een uitstekend product v..

  €24,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking