WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Silica Power 500ml

BAC Silica Power 500ml
Productomschrijving
BAC Silica Power 500ml is de perfecte plantenvoeding voor al uw tuinplanten! Deze biologische voeding bevat een unieke combinatie van silicium, sporenelementen en vitamines, waardoor uw planten gezond en sterk blijven. Het is ideaal voor tuinplanten en gewassen die gevoelig zijn voor ongunstige weersomstandigheden. De 500ml fles biedt langdurig gebruik en ondersteunt de gezondheid en weerstand van uw planten. Bestel nu en geef uw planten de best mogelijke voedingsondersteuning! Verhoog..

BAC Silica Power 500ml is de perfecte plantenvoeding voor al uw tuinplanten! Deze biologische voeding bevat een unieke combinatie van silicium, sporenelementen en vitamines, waardoor uw planten gezond en sterk blijven. Het is ideaal voor tuinplanten en gewassen die gevoelig zijn voor ongunstige weersomstandigheden. De 500ml fles biedt langdurig gebruik en ondersteunt de gezondheid en weerstand van uw planten. Bestel nu en geef uw planten de best mogelijke voedingsondersteuning!

Verhoog de vitaliteit en groei van uw tuinplanten met BAC Silica Power 500ml! Deze hoogwaardige plantenvoeding is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën en zorgt voor een krachtigere weerstand van uw planten tegen ziekteverwekkers. Daarnaast helpt het ook bij het verminderen van bladval en verlengt het de levensduur van uw planten. Met BAC Silica Power 500ml blijven uw tuinplanten gezond en sterk, waardoor u kunt genieten van prachtige en bloeiende tuinen. Wacht niet langer en bestel nu deze ideale plantenvoeding!

Verhoogt de vitaliteit en groei van uw tuinplanten

BAC Silica Power 500 ml biedt uw tuinplanten een krachtige boost in vitaliteit en groei. Dankzij de unieke combinatie van silicium, sporenelementen en vitamines wordt de gezondheid en sterkte van uw planten gestimuleerd. Deze voeding verbetert de metabolische activiteit van de planten, waardoor ze beter groeien en zich beter kunnen aanpassen aan omgevingsstress. Dit resulteert in een weelderige en overvloedige groei van uw tuinplanten.

Zorgt voor een krachtigere weerstand tegen ziekteverwekkers

BAC Silica Power 500 ml beschermt uw tuinplanten tegen ziekteverwekkers. De geavanceerde formule van deze plantenvoeding versterkt het immuunsysteem van uw planten, waardoor ze minder vatbaar zijn voor ziektes en plagen. Het regelmatig gebruik van BAC Silica Power helpt bij het verminderen van de kans op infecties en zorgt ervoor dat uw planten gezond blijven gedurende het groeiseizoen.

Verlengt de levensduur van uw planten

Dankzij BAC Silica Power 500 ml gaat uw tuin langer mee. Deze voeding helpt bij het verbeteren van de structurele integriteit van uw planten en vermindert het risico op breuk en vroegtijdige dood van takken. De verhoogde sterkte van de planten, evenals de verbeterde opname van voedingsstoffen, zorgen voor een langere levensduur van uw tuinplanten. U kunt langer genieten van uw prachtige en weelderige tuin.

  • Merk: BAC Silica Power
  • EAN: 6221237259663
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
500

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Silica Power 500ml
BACBAC Silica Power 500ml
0 reviews

BAC Silica Power 500ml is de perfecte plantenvoeding voor al uw tuinplanten! Deze biologische voeding bevat een unieke combinatie van silicium, sporenelementen en vitamines, waardoor uw planten gezond en sterk blijven. Het is ideaal voor tuinplanten en ge

BAC Silica Power 500ml is de perfecte plantenvoeding voor al uw tuinplanten! Deze biologische voeding bevat een unieke combinatie van silicium, sporenelementen en vitamines, waardoor uw planten gezond en sterk blijven. Het is ideaal voor tuinplanten en ge

€23,95 Incl. btw
Toevoegen