WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Mars Hydro Kweektent 150x150x200 cm

Niet op voorraad

Productomschrijving
De Mars Hydro Kweektent is een uitstekende keuze voor kwekers die op zoek zijn naar maximale controle en optimale groeiresultaten. Met een afmeting van 150x150 cm en een hoogte van 200 cm biedt deze kweektent voldoende ruimte voor het kweken van verschillende planten en gewassen. De tent is gemaakt van duurzaam en stevig 1680D canvas, wat zorgt voor een optimale isolatie en bescherming van de planten. De Mars Hydro Kweektent heeft een draagkracht van 70 kg, waardoor je gemakkelijk alle benodi..

De Mars Hydro Kweektent is een uitstekende keuze voor kwekers die op zoek zijn naar maximale controle en optimale groeiresultaten. Met een afmeting van 150x150 cm en een hoogte van 200 cm biedt deze kweektent voldoende ruimte voor het kweken van verschillende planten en gewassen. De tent is gemaakt van duurzaam en stevig 1680D canvas, wat zorgt voor een optimale isolatie en bescherming van de planten. De Mars Hydro Kweektent heeft een draagkracht van 70 kg, waardoor je gemakkelijk alle benodigde apparatuur kunt installeren. Met deze kweektent krijg je maximale controle over je kweekomgeving en ben je verzekerd van optimale groeiresultaten.

Ultieme controle over de kweekomgeving

Met de Mars Hydro Kweektent heb je de mogelijkheid om de omgeving volledig naar wens aan te passen. De tent is voorzien van handige ventilatieopeningen, zodat je de luchtstroom en temperatuur kunt reguleren. Daarnaast kun je verschillende apparatuur, zoals koolstoffilters en ventilatoren, gemakkelijk installeren om optimale groei resultaten te behalen. Deze controle stelt je in staat om de ideale omstandigheden te creëren waarin je gewassen kunnen gedijen en uitgroeien tot gezonde planten.

Duurzaam en stevig materiaal

De Mars Hydro Kweektent is gemaakt van 1680D canvas, een duurzaam en stevig materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren. Dit betekent dat je kweektent langdurig meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het canvas zorgt ook voor een optimale isolatie, waarbij warmte en licht binnen de tent worden gehouden en ongewenste externe factoren buiten worden gehouden. Hierdoor worden je planten beschermd tegen omgevingsveranderingen en kun je een stabiele en consistente groeiomgeving creëren.

Voldoende ruimte voor diverse planten en gewassen

Met een afmeting van 150x150 cm biedt de Mars Hydro Kweektent voldoende ruimte om meerdere planten en gewassen te kweken. Of je nu bloemen, kruiden of groenten wilt laten groeien, deze ruime kweektent kan aan al je behoeften voldoen. De hoogte van 200 cm zorgt ervoor dat je planten voldoende ruimte hebben om te groeien en zich te ontwikkelen. Deze veelzijdigheid maakt de Mars Hydro Kweektent ideaal voor zowel hobbykwekers als professionele telers die op zoek zijn naar een efficiënte en doeltreffende manier om hun planten te laten gedijen.

  • Kweektent Mars Hydro
  • Afmeting- 150x150cm
  • Hoogte- 200cm
  • Canvas- 1680D

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten
Gewicht
290

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Mars Hydro kweektent 150x150x200 cm
Mars HydroMars Hydro kweektent 150x150x200 cm
0 reviews

• Afmeting: 150x150cm • Hoogte: 200cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 70kg

• Afmeting: 150x150cm • Hoogte: 200cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 70kg

€289,99 Incl. btw
Bekijken