WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 254mm 10 meter

Combi Connect Luchtslang 254mm 10 meter
Productomschrijving
Bied uw industriële bedrijf oplossingen voor luchttransport met de Combiconnect Luchtslang 152mm 10 meter. Het merk Combiconnect zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product dat aan al uw industriebehoefte voldoet. De slang is ontworpen om zeer strak te passen om verschillende industriële vormen, waardoor het ideaal is voor verbindingen in leidingsystemen en het verplaatsen van lucht en gassen. Specifiek ontworpenDe Combiconnect Luchtslang kenmerkt zich door zi..

Bied uw industriële bedrijf oplossingen voor luchttransport met de Combiconnect Luchtslang 152mm 10 meter. Het merk Combiconnect zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product dat aan al uw industriebehoefte voldoet. De slang is ontworpen om zeer strak te passen om verschillende industriële vormen, waardoor het ideaal is voor verbindingen in leidingsystemen en het verplaatsen van lucht en gassen.

Specifiek ontworpen

De Combiconnect Luchtslang kenmerkt zich door zijn indrukwekkede afmetingen - met een diameter van 152 millimeter en lengte van 10 meter is hij geschikt voor de meeste industriële toepassingen. De luchtslang is gemakkelijk aan te sluiten, waardoor u snel en efficiënt een permanente of tijdelijke verbinding kunt maken voor het transporteren van luchtvolumes en gassen.

De Combiconnect luchtslang biedt dus een oplossing voor als u hoge eisen stelt aan functionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit op uw werkplek. Met de specifiek ontworpen Combiconnect Luchtslang gaat u voor optimale verbinding en minder vervangingen binnen in het luchtsysteem.

Betere luchtkwaliteit

Met de Combiconnect Luchtslang 152mm 10 meter kunt u genieten van betere luchtkwaliteit binnen uw werkruimte. Deze slang transporteert lucht op een efficiënte manier en vermindert daarmee de aanwezigheid van stof en verontreinigende deeltjes in de lucht, wat de gezondheid ten goede komt. Dit helpt ook bij het handhaven van een schone werkplek, wat op zijn beurt zorgt voor een prettigere werkomgeving.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

De Combiconnect Luchtslang 152mm 10 meter is zeer eenvoudig te installeren. De slang kan dankzij het compacte formaat gemakkelijk worden verplaatst en opgehangen, en kan met behulp van de connectoren direct worden aangesloten op uw ventilatiesysteem. Bovendien is de slang gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen extreme temperaturen en corrosieve stoffen, wat de duurzaamheid ten goede komt en zorgt voor langdurige prestaties.

Efficiënte luchtstroom

De Combiconnect Luchtslang 152mm 10 meter biedt een constante, gelijkmatige en efficiënte stroom van lucht. De gladde, rechte binnenkant van de slang minimaliseert de wrijving en creëert een optimale stroming van lucht. Hierdoor wordt de luchtstroom efficiënter, wat resulteert in een snellere ventilatie en meer kostenbesparingen. De uitstekende prestaties en de constante luchtstroom dragen bij aan de verbetering van uw productiviteit.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 254mm 10 meter
Combi ConnectCombiconnect 254mm 10 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 254mm en als lengte 10 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 254mm en als lengte 10 meter

€47,95 Incl. btw
Toevoegen