WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete GHP Buisafzuiger + Filter 280m3 (125mm)

Productomschrijving
Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ..

Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ventilator kan zowel binnen als buiten de installatie worden gemonteerd en is meestal aangesloten via flexibele leidingen op het koolstoffilter.

Garden Highpro TT Extractor Fan 280m³/uur

De Garden Highpro Profan buisventilator is de perfecte oplossing voor jouw kweekruimte. Met een diameter van 125mm en een automatische schakelaar kan deze ventilator een luchthoeveelheid van 220 tot 280 kubieke meter per uur produceren. Of je nou kweekt in een kleinere ruimte of een grotere, de Garden Highpro Profan buisventilator is geschikt voor elk formaat kweekkamer en garandeert een tijdige vervanging van vieze lucht op een efficiënte manier. Met twee verschillende standen kun je de snelheid van de ventilator naar eigen wens aanpassen. Bovendien wordt deze buisventilator geleverd met een aansluitsnoer zodat je hem direct kunt gebruiken. De motor is gemaakt van 100% koper en heeft een voltage van 210-220v 50/60hz waardoor hij lang mee gaat en betrouwbaar in gebruik is. Of je nou gaan voor stand 1 met 23w vermogen en 220m³/h of kiest voor stand 2 met 37w vermogen en 280m³/h, met de Garden Highpro Profan buisventilator koop je een betrouwbare toevoeging voor elke kweekruimte!

  • Diameter flance: 125mm
  • Snelheid 1: 220 m³/uur
  • Snelheid 2: 280 m³/uur
  • Verbruik: 23/37 watt

Proactive koolstoffilter 250m³/uur

Koolstof filter van het merk Garden HighPro in de ProActive series met een maximum capaciteit van 250m³/uur. De GHP filter gaat gemiddeld langer mee dan koolstof filters van andere merken, bij constant gebruik gaat de filter een jaar mee. Ook heeft deze filter 2 ophang punten zodat u de het gemakkelijk kan ophangen in uw ruimte.

  • Maximale luchtstroom: 250m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 190m³/uur
  • Hoogte filter: 190mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 1,5kg

Combiconnect 127mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 127mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete GHP Buisafzuiger + Filter 280m3 (125mm)
Garden HighproComplete GHP Buisafzuiger + Filter 280m3 (125mm)
0 reviews

De Profan tt extractor fan is een ventilator met 2 standen die u kunt aanpassen doormiddel van een schakelaar. Deze fan wordt geleverd met een aansluitsnoer. Deze fan is geschikt voor een kweekruimte van 220m3 tot 280m3 en heeft een voltage van 210-220v 5

De Profan tt extractor fan is een ventilator met 2 standen die u kunt aanpassen doormiddel van een schakelaar. Deze fan wordt geleverd met een aansluitsnoer. Deze fan is geschikt voor een kweekruimte van 220m3 tot 280m3 en heeft een voltage van 210-220v 5

€99,95 Incl. btw
Toevoegen