WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Mars Hydro Buisventilator 400m³/uur

  Deliverytime

  Productomschrijving
  De Mars Hydro 4-inch inline duct fan is dé oplossing voor ventilatieproblemen in kleine ruimtes. De compacte, zwarte ventilator kan eenvoudig geïnstalleerd worden en zorgt de hele dag door voor optimale ventilatie van de ruimte. Door de krachtige prestaties van deze ventilator ben je verzekerd van een constante en efficiënte luchtcirculatie in je kweekruimte. Kenmerken & specificaties De Mars Hydro 4-inch inline duct fan heeft een diameter van 10,16 cm en is uitermate..

  De Mars Hydro 4-inch inline duct fan is dé oplossing voor ventilatieproblemen in kleine ruimtes. De compacte, zwarte ventilator kan eenvoudig geïnstalleerd worden en zorgt de hele dag door voor optimale ventilatie van de ruimte. Door de krachtige prestaties van deze ventilator ben je verzekerd van een constante en efficiënte luchtcirculatie in je kweekruimte.

  Kenmerken & specificaties

  De Mars Hydro 4-inch inline duct fan heeft een diameter van 10,16 cm en is uitermate geschikt voor het afzuigen van lucht op moeilijk bereikbare plekken zoals achter of onder meubilair. Het bijzondere aspect aan onze ventilator is het feit dat het om een inline duct fan gaat. Dit betekent dat de ventilator niet zichtbaar is en gemakkelijk in een ventilatiekanaal opgehangen kan worden. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een stille en onopvallende oplossing voor hun ventilatieprobleem.

  Betere ventilatie voor optimale groei

  De Mars Hydro 4 inch inline duct fan zorgt voor een betere luchtcirculatie en ventilatie in uw kweekruimte of tent. Hierdoor blijft de lucht goed doorstromen en worden geur- en vochtproblemen voorkomen. Dit draagt bij aan een gezonde groei van uw planten en aan een hogere opbrengst. Bovendien is de ventilator eenvoudig te installeren en aan te sluiten op uw koolstoffilter of afzuigsysteem.

  Beter behoud van temperatuur

  Een goede luchtverversing heeft niet alleen invloed op de luchtkwaliteit, maar ook op de temperatuur in uw kweekruimte. Door middel van deze krachtige inline duct fan blijft de temperatuur gemakkelijker stabiel en kunnen de omstandigheden voor uw planten aangepast worden aan hun specifieke behoeften. Hierdoor blijft uw gewas in optimale conditie en vindt er niet onnodig verspilling van energie plaats.

  Geluidsarm en duurzaam ontwerp

  De Mars Hydro 4 inch inline duct fan beschikt over een geluidsarm en duurzaam ontwerp. Dit betekent dat u de ventilator lange tijd kunt gebruiken zonder hinderlijk geluid of veel onderhoud te ervaren. Daarnaast draagt het langdurige gebruik van dit product bij aan minder afval en een beter milieu. Kortom, met deze ventilator in uw kweekruimte investeert u in een eenvoudige, effectieve en duurzame oplossing voor een betere ventilatie en een optimale groei van uw planten!

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Mars Hydro Buisventilator 400m³/uur
  Mars HydroMars Hydro Buisventilator 400m³/uur
  reviews

  De Mars Hydro 4-inch inline duct fan is dé oplossing voor ventilatieproblemen in kleine ruimtes. De compacte, zwarte ventilator kan eenvoudig geïnstalleerd worden en zorgt de hele dag door voor optimale ventilatie van de ruimte. Door de krachtige prestati

  De Mars Hydro 4-inch inline duct fan is dé oplossing voor ventilatieproblemen in kleine ruimtes. De compacte, zwarte ventilator kan eenvoudig geïnstalleerd worden en zorgt de hele dag door voor optimale ventilatie van de ruimte. Door de krachtige prestati..

  €99,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking