WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BioBizz pH+ 500ml

Morgen in huis

BioBizz pH+ 500ml
Productomschrijving
Bent u op zoek naar een voeding om uw planten gezonder te maken? Kies dan voor BioBizz pH+. Deze voeding bevat alles wat uw planten nodig hebben om gezond te groeien en te bloeien. Dankzij de speciale formulering is er ook sprake van een juiste balans tussen voeding en gezondheid. Met BioBizz pH+ geeft u uw planten de voeding die ze verdienen. Eigenschappen van BioBizz pH+Deze fles BioBizz pH+ bevat maar liefst 500ml voeding, genoeg om uw planten voor langere tijd te voeden. H..

Bent u op zoek naar een voeding om uw planten gezonder te maken? Kies dan voor BioBizz pH+. Deze voeding bevat alles wat uw planten nodig hebben om gezond te groeien en te bloeien. Dankzij de speciale formulering is er ook sprake van een juiste balans tussen voeding en gezondheid. Met BioBizz pH+ geeft u uw planten de voeding die ze verdienen.

Eigenschappen van BioBizz pH+

Deze fles BioBizz pH+ bevat maar liefst 500ml voeding, genoeg om uw planten voor langere tijd te voeden. Het merk BioBizz staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde producten speciaal ontwikkeld voor planten. Bovendien bevat deze voeding alles wat nodig is voor een gezonde groei en bloei. Of u nu kamerplanten, potplanten of tuinplanten heeft, BioBizz pH+ is de ideale voeding die uw gewassen nodig hebben.

Vitale voedingsstoffen voor gezonde planten

BioBizz pH+ biedt een uitstekende formulering voor plantvoeding in de vorm van vitaal voedsel. Dit houdt in dat deze plantenvoeding alle noodzakelijke macro- en micronutriënten bevat die uw planten nodig hebben om gezond te groeien en gedijen.

BioBizz gebruikt alleen samengestelde ingrediënten uit biologisch afbreekbare, plantaardige bronnen. Bovendien zijn hun formules zodanig ontworpen dat ze ook onmisbare secundaire en micro-elementen bevatten. Zo bevorderen ze het metabolisme van het gewas, bevorderen de productie van chlorofyl, en beschermen uw planten tegen schadelijke ziekten en plagen.

Behoud de juiste balans

Weet u dat zelfs de kleinste verandering in de pH-waarde een groot effect kan hebben op de groei van planten? BioBizz pH+ beslist zorgt voor een stabiele pH-waarde in de voedingsoplossing. Dit helpt om de juiste balans te behouden die het welzijn van uw planten garandeert.

Een perfecte pH-balans stelt uw planten in staat om voedingsstoffen effectiever op te nemen in elke fase van groei. En hoe beter hun voeding wordt geabsorbeerd, des te beter en sneller zullen ze groeien. En dit resulteert uiteindelijk in hogere opbrengsten met sobere investeringen!

Krachtige stimulator voor de groei van planten

BioBizz pH+ is een significant hulpmiddel om de groei en bloei van uw planten te stimuleren. Dit komt niet alleen door de balans tussen de secundaire micronutriënten (ontwikkelingsstabiliteit)waardoor reproductiezekerheid kan worden gegarandeerd. De B-vitamines in deze plantvoeding zorgen voor méér kracht voor de groei-cyclus van uw planten.

Door de vergrote vitaliteit zijn planten sterker tegen droogte, temperatuurverschuivingen en overige eigen- of externe invloeden. Hierdoor is BioBizz pH-serie de gemakkelijke keuze dankzij de veelzijdigheid waarmee de toediening mogelijk is bij iedere bemestingsvorm/-cycle van het seizoen!

Productspecificaties

Gewicht
500
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BioBizz pH+ 500ml
BiobizzBioBizz pH+ 500ml
0 reviews

Bent u op zoek naar een voeding om uw planten gezonder te maken? Kies dan voor BioBizz pH+. Deze voeding bevat alles wat uw planten nodig hebben om gezond te groeien en te bloeien. Dankzij de speciale formulering is er ook sprake van een juiste b

Bent u op zoek naar een voeding om uw planten gezonder te maken? Kies dan voor BioBizz pH+. Deze voeding bevat alles wat uw planten nodig hebben om gezond te groeien en te bloeien. Dankzij de speciale formulering is er ook sprake van een juiste b

€6,95 Incl. btw
Toevoegen