WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Mars Hydro FC-e 1000W

2-3 werkdagen

Productomschrijving
Maak kennis met de Mars Hydro FC-e 1000W LED Kweeklamp, de ideale oplossing voor het succesvol kweken van planten en gewassen in uw eigen huis. De Mars Hydro FC-e 1000W LED Kweeklamp is voorzien van full-spectrum verlichting, waarbij gebruik wordt gemaakt van BridgeLux LEDs, die zorgen voor een evenwichtige mix van rood, blauw en wit licht voor zowel groei als bloei. Met een vermogen van 1000 watt en belichting van 150x150cm bent u verzekerd van krachtige en effectieve verlichting voor uw gew..

Maak kennis met de Mars Hydro FC-e 1000W LED Kweeklamp, de ideale oplossing voor het succesvol kweken van planten en gewassen in uw eigen huis. De Mars Hydro FC-e 1000W LED Kweeklamp is voorzien van full-spectrum verlichting, waarbij gebruik wordt gemaakt van BridgeLux LEDs, die zorgen voor een evenwichtige mix van rood, blauw en wit licht voor zowel groei als bloei. Met een vermogen van 1000 watt en belichting van 150x150cm bent u verzekerd van krachtige en effectieve verlichting voor uw gewassen. Met een garantie van 5 jaar bent u ook verzekerd van betrouwbare kwaliteit, waardoor deze lamp een echte must-have is voor ervaren of beginnende kwekers!

Full-spectrum verlichting met BridgeLux LEDs

De Mars Hydro FC-e 1000W LED Kweeklamp maakt gebruik van hoogwaardige BridgeLux LEDs die een evenwichtig mengsel van rood, blauw en wit licht produceren wat geschikt is voor de gehele levenscyclus van uw gewas. Door middel van het full-spectrum licht dat door deze lamp wordt uitgestraald, zult u niet alleen sterkere planten krijgen, maar de algehele kwaliteit en opbrengst van uw groenten en fruit zal ook aanzienlijk verbeteren. Dit komt omdat de speciaal ontworpen lichtformule de planten helpt bij fotosynthese, de celontwikkeling stimuleert en de energieproductie van de plant bevordert. Dit betekent dat uw planten sneller zullen groeien en uiteindelijk meer opbrengst zullen produceren dan met traditionele gloeilampen.

Krachtig en efficiënte verlichting met een brede belichtingshoek

De Mars Hydro FC-e 1000W LED Kweeklamp heeft een maximaal vermogen van 1000 Watt waardoor het perfect is voor het produceren van intense verlichting die nodig is om de hele groeicyclus van uw gewassen te bevorderen. Deze lamp is in staat om een ~3x3 voet bereik uitgebreid te belichten wat ongelooflijk effectief is in het stimuleren van de plantengroei en ze vruchtbaarder te maken. Het heeft een uniform spraakzaam spectrum verdeeld over de verspreiding van meerdere diodes om heffing talrijk vlug bovendie egaal spectraal eten te treffen intern gehele drachtalluvium. Het heeft drie soort licht : 'BLOEIEN', 'VEG' en 'FULL'. Tenslotte de hoek van belichting heeft multi-par PPFD (Foton-par (9,5% verlicht) Dichtheid) verspreiding op uniformiteit waardoor de plant groeifasen optimaal kan groeien of rijpen. Dit allemaal zonder het gebruik van meer energie dan nodig is omdat de LEDs zo efficiënter werken dan traditionele HID-lampen.

Betrouwbaar en veilig

De Mars Hydro FC-e 1000W LED Kweeklamp staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit en is veilig voor zowel de gebruikers als de gewassen. Met een levensduur van ongeveer 50.000 uur of langer, kunt u ervan uitgaan dat deze LED-lamp uw gewassen jarenlang efficiënt zal blijven belichten. Daarnaast is het product ook waterdicht, stofdicht en bestand tegen roest dankzij de duurzame onderdelen die bij het ontwikkelen en in elkaar zetten worden gebruikt. Ook zijn er stretch weerstanden op het oppervlake, draagbare DSM-TI dimbare systeemaanpassingsoplossingen dewelke superhandig in intrappen helpen efficient de opbrengt en effectiviteit fase binnen het aqua tweede gedurende allaaptijden.

  • Merk: Mars Hydro
  • Vermogen: 1000 Watt
  • Belichting: 150x150cm
  • Spectrum: 660-665nm, 2800-3000K, 4800-5000K

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Mars Hydro FC-e 1000W
Mars HydroMars Hydro FC-e 1000W
0 reviews

Verbruik: 1000 watt | Footprint: 150x150cm | PPE: 2.8 μmol/j | Full-spectrum

Verbruik: 1000 watt | Footprint: 150x150cm | PPE: 2.8 μmol/j | Full-spectrum

€1.099,95€899,95 Incl. btw
Toevoegen