WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin Cosmorrow Kit 60w Full Spectrum

Morgen in huis

Secret Jardin Secret Jardin Cosmorrow Kit 60w Full Spectrum
Productomschrijving
Maak kennis met de Cosmorrow Kit, hét complete verlichtingssysteem voor iedereen die op zoek is naar hoge intensiteit licht. Dankzij de gepatenteerde modulaire technologie is de Cosmorrow waterdicht, duurzaam en onverwoestbaar met het beste lichtbereik dat momenteel op de markt is. De kit heeft een wattage van 60W en een kleurtemperatuur van 3500K, wat het mogelijk maakt om gemakkelijk te dimmen tot 100%, 80% of 60%. Het onderhoud gaat bovendien zeer eenvoudig en de afzonderlijke lampen zijn..

Maak kennis met de Cosmorrow Kit, hét complete verlichtingssysteem voor iedereen die op zoek is naar hoge intensiteit licht. Dankzij de gepatenteerde modulaire technologie is de Cosmorrow waterdicht, duurzaam en onverwoestbaar met het beste lichtbereik dat momenteel op de markt is. De kit heeft een wattage van 60W en een kleurtemperatuur van 3500K, wat het mogelijk maakt om gemakkelijk te dimmen tot 100%, 80% of 60%. Het onderhoud gaat bovendien zeer eenvoudig en de afzonderlijke lampen zijn gemakkelijk te vervangen. En last but not least: de Cosmorrow Kit wordt compleet geleverd met hangers en powersupply. Bekijk de datasheet voor alle relevante specificaties en bestel deze onmisbare tool vandaag nog voor 1400 uur voor levering op de volgende werkdagen!

Gepatenteerde modulaire technologie

De Cosmorrow Kit is uniek dankzij de gepatenteerde modulaire technologie. Hierdoor is het verlichtingssysteem volledig waterdicht en bestand tegen veelvuldig gebruik. Door deze technologie biedt de Cosmorrow Kit het beste lichtbereik dat momenteel op de markt beschikbaar is, perfect voor iedereen die zoekt naar hoogwaardige belichting. Door de modulaire technologie is ook het onderhoud van de lampen zeer eenvoudig en kunnen afzonderlijke componenten gemakkelijk vervangen worden waar nodig.

Flexibel in wattage en kleurtemperatuur

De Cosmorrow Kit biedt de mogelijkheid om te dimmen tot 100%, 80% of 60%. Ideaal voor gebruikers die hun eigen lichtomgeving willen creëren. De kit heeft een stralend vermogen van 60W en een kleurtemperatuur van 3500K. Dit betekent dat de verlichting krachtig genoeg is voor veel intensief en professioneel gebruik, maar ook ideaal is voor het opzetten van een gezellige sfeer. Naast deze flexibiliteit zijn de Cosmorrow-lampen perfect uitgelijnd om ervoor te zorgen dat je planten gelijkmatig en zonder hotspots belicht worden.

Alles wat nodig is, in één complete kit

De Cosmorrow Kit wordt compleet geleverd met hangers en powersupply. Daardoor ben je geen extra kosten kwijt om de lampen op te hangen en te gebruiken. Deze heerlijk eenvoudige oplossing voor de plantverlichting is voor zowat elk productiegebied toegankelijk, hetzij kweektenten, kweekboxen of grotere kweekruimtes.

Productspecificaties

Levensduur
50.000 uur
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Cosmorrow Kit 60w Full Spectrum
Secret JardinSecret Jardin Cosmorrow Kit 60w Full Spectrum
0 reviews

De Cosmorrow Kit is uniek dankzij de gepatenteerde modulaire technologie. Hierdoor is het verlichtingssysteem volledig waterdicht en bestand tegen veelvuldig gebruik.

De Cosmorrow Kit is uniek dankzij de gepatenteerde modulaire technologie. Hierdoor is het verlichtingssysteem volledig waterdicht en bestand tegen veelvuldig gebruik.

€129,95 Incl. btw
Toevoegen