WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron Alga Grow 5 Liter

  Donderdag in huis

  Plagron Plagron Alga Grow 5 Liter
  Productomschrijving
  Alga Grow is een biologische basisvoeding voor planten. Als je kweekt op aarde, dan levert deze meststof op basis van algen voor een gezonde en gelijkmatige groei en goede wortelontwikkeling. Je gebruikt Alga Grow in de groeifase van de plant. Door de meststof Alga Grow te gebruiken zorg je voor een solide basis zodat de plant in een latere fase mooi tot bloei kan komen.Waar is Plagron 100% Natural Alga Grow goed voor?· Stimuleert snelle voedselopname v..

  Alga Grow is een biologische basisvoeding voor planten. Als je kweekt op aarde, dan levert deze meststof op basis van algen voor een gezonde en gelijkmatige groei en goede wortelontwikkeling. Je gebruikt Alga Grow in de groeifase van de plant. Door de meststof Alga Grow te gebruiken zorg je voor een solide basis zodat de plant in een latere fase mooi tot bloei kan komen.

  Waar is Plagron 100% Natural Alga Grow goed voor?

  · Stimuleert snelle voedselopname voor een sterke groei en bloei
  · Het beschermt tegen hoge zoutconcentraties en schimmels
  · Stimuleert de productie van nieuw bladgroen
  · Zorgt voor een hogere opbrengst door planteigen groei- en bloeihormonen
  · Is ook als bladmeststof te gebruiken

  Samenstelling:

  Water, bietenvinasse, aminozuren en algenextracten, organische NPK-meststof (4-2-4). 4,2% Stikstof totaal (N) waarvan 4,2% organische gebonden stikstof, 2,0% wateroplosbare fosforpentoxide (P2O5), 4,3% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

  Gebruiksaanwijzing:

  Deze voedingsoplossing kun je aan elke watergeef beurt toevoegen in de groeifase. De fles goed schudden voor gebruik. Voeg maximaal 4 ml Alga Grow toe aan 1 liter water (mengverhouding 1:250). Na vermengen met water is het maximaal 24 uur houdbaar.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237260355
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron Alga Grow 5ltr
  PlagronPlagron Alga Grow 5ltr
  reviews

  Alga Grow is een biologische basisvoeding voor planten. Als je kweekt op aarde, dan levert deze meststof op basis van algen voor een gezonde en gelijkmatige groei en goede wortelontwikkeling. Je gebruikt Alga Grow in de groeifase van de plant. Door de mes

  Alga Grow is een biologische basisvoeding voor planten. Als je kweekt op aarde, dan levert deze meststof op basis van algen voor een gezonde en gelijkmatige groei en goede wortelontwikkeling. Je gebruikt Alga Grow in de groeifase van de plant. Door de mes..

  €57,15€49,40 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking