WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Green House Feeding BioBloom 50gr

2-3 werkdagen

Productomschrijving
Als tuinliefhebber ben je ongetwijfeld zoekende naar de allerbeste manieren om jouw geliefde planten te laten groeien en bloeien. Bij Green House hebben we ons er al jaren op toegelegd om specifieke plantenvoeding voor verschillende plantsoorten en kweekomstandigheden te ontwikkelen. En dat heeft een indrukwekkend opbrengst opgeleverd! Met het 'Green House Feeding' -voedingsprogramma stellen we jou in staat om op maat gemaakte combinaties van voedingsstoffen samen te stellen, zodat j..

Als tuinliefhebber ben je ongetwijfeld zoekende naar de allerbeste manieren om jouw geliefde planten te laten groeien en bloeien. Bij Green House hebben we ons er al jaren op toegelegd om specifieke plantenvoeding voor verschillende plantsoorten en kweekomstandigheden te ontwikkelen. En dat heeft een indrukwekkend opbrengst opgeleverd!

Met het 'Green House Feeding' -voedingsprogramma stellen we jou in staat om op maat gemaakte combinaties van voedingsstoffen samen te stellen, zodat jouw planten de beste voeding binnenkrijgen en hun totale groei- en bloeipotentie kunnen benutten. Onze BioBloom Plantenvoeding is een van onze vlaggenschipproducten die tot stand zijn gekomen door intense studie- en onderzoeksprocessen. Dit geweldige product bestaat uit een inhoud van 50 gr en bevat de meest hoogwaardige componenten om de perfecte mix te creëren voor jouw groene vrienden. Maak kennis met BioBloom voeding; het voedingsmiddel waar jouw planten dol op zijn en waarmee ze fabelachtig resultaat oogsten. Plaats je bestelling vandaag nog en zie voor jezelf het verschil in het gedijen van jouw prachtige tuin!

Maximale bloei en vruchtzetting voor uw planten

De Green House BioBloom 50gr plantenvoeding bevat de ideale combinatie van organische en minerale voedingsstoffen die uw planten nodig hebben in de bloeifase. Het is specifiek ontworpen om de opname van voeding voor uw plant te optimaliseren, zodat er maximale bloei en vruchtzetting gerealiseerd wordt. Door het gebruik van BioBloom, zullen uw planten grote, kleurrijke en verleidelijke bloesems krijgen. Hiermee bent u gegarandeerd van een optimale oogst.

Organische ingrediënten voor gezonde plantengroei

Bij Green House vinden we gezonde en veilige groei van uw planten essentieel voor uw kweekomstandigheden. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze BioBloom 50gr plantenvoeding samen te stellen uit organic kiem-, maaltijd-, en bottenmeel. Bekende additieven zijn humus, fulvine- en aminozuren. Deze speciale bioformule wordt gemakkelijk door ontkiemde plantenwaortels geabsorbeerd. Zo kunnen de nodige voedingstoffen efficient voor uw plant worden gebruikt voor een succesvolle groei en welzijn.

Verbeterde weerstand tegen externe factoren

De Green House BioBloom 50gr plantenvoeding heeft ook nog anderez voordelen. Geloof het of niet, maar dit voedingsmiddel speelt zelfs een rol op het versterken van weerstand van uw planten, bijvoorbeeld tegen vervuilende stoffen of ziekteverwekkers. De BioBloom-verbinding verrijkt uw plant met extra fosfor en kalium, waardoor de weerstand versterkt wordt en uw planten zichzelf beter kunnen verweren tegen verschillende externe factoren voor een maximale oogst.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Green House BioBloom 50gr
Green HouseGreen House BioBloom 50gr
0 reviews

Als tuinliefhebber ben je ongetwijfeld zoekende naar de allerbeste manieren om jouw geliefde planten te laten groeien en bloeien. Bij Green House hebben we ons er al jaren op toegelegd om specifieke plantenvoeding voor verschillende plantsoorten

Als tuinliefhebber ben je ongetwijfeld zoekende naar de allerbeste manieren om jouw geliefde planten te laten groeien en bloeien. Bij Green House hebben we ons er al jaren op toegelegd om specifieke plantenvoeding voor verschillende plantsoorten

€9,54€7,95 Incl. btw
Toevoegen