WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Plagron Cocos A&B 5 Liter

Morgen bezorgd

Plagron Plagron Cocos A&B 5 Liter
Productomschrijving
Plagron 100% Coco Cocos A&B 5Liter is een sterk geconcentreerde bio-minerale twee componenten meststof. Het middel is ideaal als je kweekt op kokos substraat, maar is op alle substraten te gebruiken. De meststof kun je gebruiken in de groei- en bloeifase van de plant. Plagron'sCocos A&B meststof is eenvoudig te gebruiken en bevat uitgebalanceerde voeding die een optimaal resultaat geven.Kenmerken:· Bevat goed opneembare voedingsstof..

Plagron 100% Coco Cocos A&B 5Liter is een sterk geconcentreerde bio-minerale twee componenten meststof. Het middel is ideaal als je kweekt op kokos substraat, maar is op alle substraten te gebruiken. De meststof kun je gebruiken in de groei- en bloeifase van de plant. Plagron'sCocos A&B meststof is eenvoudig te gebruiken en bevat uitgebalanceerde voeding die een optimaal resultaat geven.

Kenmerken:

· Bevat goed opneembare voedingsstoffen voor uiteenlopende pH waarden
· Sterk geconcentreerd, en daarom voordelig in gebruik
· Geen kristallisatie in het voedingsvat
· Te gebruiken in alle watergeefsystemen

Samenstelling:

Cocos A: Water, calciumnitraat, magnesiumnitraat, kaliumnitraat, NPK-meststof (4-0-1), 3,9% Stikstof totaal (N) waarvan 3,9% nitraatstikstof (NO3), 1% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O), 4,5% Calcium (Ca).

Cocos B: Water, magnesiumsulfaat, magnesiumnitraat, monokalifosfaat, fosforzuur, NPK-meststof (1-4-2). 1% Stikstof totaal (N) waarvan 1% nitraatstikstof (NO3), 4,1% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 2,4% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik deze tweecomponenten voedingsoplossing bij elke watergeef beurt. Voor gebruik de flessen goed schudden. Voeg maximaal 4 ml Cocos A toe aan 1 liter water (mengverhouding 1:250). Goed roeren, en daarna maximaal 4 ml Cocos B toevoegen (mengverhouding 1:250), en goed roeren.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Plagron Coco A & B 5ltr
PlagronPlagron Coco A & B 5ltr
0 reviews

Plagron 100% Coco Cocos AB 5Liter is een sterk geconcentreerde bio-minerale twee componenten meststof. Het middel is ideaal als je kweekt op kokos substraat, maar is op alle substraten te gebruiken. De meststof kun je gebruiken in de groei- en bloeifase v

Plagron 100% Coco Cocos AB 5Liter is een sterk geconcentreerde bio-minerale twee componenten meststof. Het middel is ideaal als je kweekt op kokos substraat, maar is op alle substraten te gebruiken. De meststof kun je gebruiken in de groei- en bloeifase v

€41,75€34,50 Incl. btw
Toevoegen