WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BioBizz Acti Vera 250ml

1-2 werkdagen

BioBizz Acti Vera 250ml
Productomschrijving
Als je wil dat jouw planten snel en gezond groeien, is het gebruik van de juiste meststof absoluut noodzakelijk. BioBizz Acti Vera 250ml is een vloeibare meststof die speciaal ontworpen is om de groeidynamiek en bloei van jouw planten te stimuleren. Deze meststof bevat een unieke mix van voedingsstoffen, mineralen, sporenelementen en biologische stoffen die het immuunsysteem van jouw gewassen versterken en zorgen voor de beste resultaten.Het geheim van BioBizz Acti Vera is dat het best..

Als je wil dat jouw planten snel en gezond groeien, is het gebruik van de juiste meststof absoluut noodzakelijk. BioBizz Acti Vera 250ml is een vloeibare meststof die speciaal ontworpen is om de groeidynamiek en bloei van jouw planten te stimuleren. Deze meststof bevat een unieke mix van voedingsstoffen, mineralen, sporenelementen en biologische stoffen die het immuunsysteem van jouw gewassen versterken en zorgen voor de beste resultaten.

Het geheim van BioBizz Acti Vera is dat het bestaat uit louter natuurlijke ingrediënten die beginnen werken zodra ze door de wortels van jouw planten geabsorbeerd worden. De instraling en kracht van de zon en de efficiëntie van het voedselopnamemechanisme in jouw plant worden optimaal benut . Als gevolg hiervan verbetert de vitaliteit van de plant, met als resultaat een stevige, grote en sterke oogst.

Voordelen van BioBizz Acti Vera 250ml

Door BioBizz Acti Vera 250ml te gebruiken, zorg je ervoor dat je planten alle benodigde voedingsstoffen krijgen om gezond te blijven en te groeien. BioBizz Acti Vera 250ml bevat een speciale combinatie van mineralen en sporenelementen die direct worden opgenomen door de plant. Dit resulteert in een sterke en gezonde plant met een betere weerstand tegen ziektes en plagen.

Stimuleert bloei en vruchtzetting

BioBizz Acti Vera 250ml bevat ook biologische stoffen die niet alleen de groei van de plant stimuleren, maar ook de bloei en vruchtzetting bevorderen. De biologische stoffen in BioBizz Acti Vera 250ml reguleren hormonen en stimuleren de aanmaak van bloeihormonen, wat leidt tot meer bloemen en vruchten. Dit resulteert uiteindelijk in een betere oogst en hogere opbrengsten.

100% biologische meststof

Een ander voordeel van BioBizz Acti Vera 250ml is dat het een 100% biologische meststof is. Dit betekent dat er geen schadelijke chemicaliën of kunstmest in de formule zitten, wat zorgt voor een veilig en milieuvriendelijk product. Door te kiezen voor een biologische meststof zoals BioBizz Acti Vera 250ml, draag je bij aan een duurzamere en gezondere planeet.

Productspecificaties

Gewicht
250
Garantie
3 jaar

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: jeroen op 17 Juni 2023
    Ik kan de dosering nergens terug vinden.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BioBizz Acti Vera 250ml
BiobizzBioBizz Acti Vera 250ml
0 reviews

Als je wil dat jouw planten snel en gezond groeien, is het gebruik van de juiste meststof absoluut noodzakelijk. BioBizz Acti Vera 250ml is een vloeibare meststof die speciaal ontworpen is om de groeidynamiek en bloei van jouw planten te stimuler

Als je wil dat jouw planten snel en gezond groeien, is het gebruik van de juiste meststof absoluut noodzakelijk. BioBizz Acti Vera 250ml is een vloeibare meststof die speciaal ontworpen is om de groeidynamiek en bloei van jouw planten te stimuler

€5,95 Incl. btw
Toevoegen