WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron Hydro Roots 250ml

  Deliverytime

  Plagron Plagron Hydro Roots 250ml
  Productomschrijving
  Plagron Hydro Roots 100ml is een wortelversterkend additief dat fosfor en boor bevat. Deze verschillende componenten hebben beiden hun eigen specifieke functie. De combinatie ervan zorgt voor een verhoogde opname van voedingsstoffen. De zorgvuldig geselecteerde minerale elementen hebben een direct en positief effect op het wortelstelsel van je planten. Hydro Roots bevordert de initiatie en groei van de wortels. Het zorgt voor meer vertakki..

  Plagron Hydro Roots 100ml is een wortelversterkend additief dat fosfor en boor bevat. Deze verschillende componenten hebben beiden hun eigen specifieke functie. De combinatie ervan zorgt voor een verhoogde opname van voedingsstoffen. De zorgvuldig geselecteerde minerale elementen hebben een direct en positief effect op het wortelstelsel van je planten. Hydro Roots bevordert de initiatie en groei van de wortels. Het zorgt voor meer vertakkingen in het wortelstelsel (secundaire wortels) en verdikt de wortelharen. Hierdoor verbetert Hydro Roots de wortelarchitectuur. Een goed ontwikkeld wortelstelsel verbetert de groei van je planten doordat de opname van voedingsstoffen en water verhoogd wordt.

  Dosering en gebruik 

  Schudden voor gebruik. 1 ml Hydro Roots toevoegen per liter water (1:1000). Gebruik deze voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt tot en met de derde week van de bloeifase voor planten met een korte cyclus.

  Eigenschappen 

  NPK: 0-20-0  
  Boor: 0.23%  
  Fosfor: 20.47%

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron Hydro Roots 250ml
  PlagronPlagron Hydro Roots 250ml
  reviews

  Hydro Roots is een wortelversterkend additief dat fosfor en boor bevat. Deze verschillende componenten hebben beiden hun eigen specifieke functie.

  Hydro Roots is een wortelversterkend additief dat fosfor en boor bevat. Deze verschillende componenten hebben beiden hun eigen specifieke functie...

  €8,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking