WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Garden Highpro Humipro luchtbevochtiger 4ltr

2-3 werkdagen

Productomschrijving
Ben je een gepassioneerde kweker en heb je behoefte aan een professionele luchtbevochtiger voor je kweekruimte of kweektent? Dan is de Garden Highpro Humipro luchtbevochtiger de perfecte gadget voor jou! Hiermee profiteer je van gemakkelijk te gebruiken functies en bepaal je zelf de regeling om de ideale vochtigheidsgraad in je ruimte te krijgen. De humidifier heeft drie standen om uit te kiezen, zodat je altijd in controle bent. Een belangrijke specificatie van de Humipro luchtbevoch..

Ben je een gepassioneerde kweker en heb je behoefte aan een professionele luchtbevochtiger voor je kweekruimte of kweektent? Dan is de Garden Highpro Humipro luchtbevochtiger de perfecte gadget voor jou! Hiermee profiteer je van gemakkelijk te gebruiken functies en bepaal je zelf de regeling om de ideale vochtigheidsgraad in je ruimte te krijgen. De humidifier heeft drie standen om uit te kiezen, zodat je altijd in controle bent.

Een belangrijke specificatie van de Humipro luchtbevochtiger van Garden Highpro is het maximale verbruik van 280 ml per uur, terwijl het reservoir een maximale capaciteit van 4 liter heeft. Daarnaast is dit apparaat ook nog eens gemakkelijk te bedienen met het LED-display scherm welke met touchscreen-knoppen óf via meegeleverde afstandsbediening kan worden bediend. Lees nu verder voor meer gedetailleerde informatie over dit geweldige product

Bevochtiging voor uw planten

Met de Garden Highpro Humipro luchtbevochtiger kunt u snel en efficiënt de luchtvochtigheid in uw kweekruimte regelen. Droge lucht kan tot verschillende problemen leiden, waaronder planten die uitdrogen en sterven, of slechte oogsten. Gelukkig, met een maximale verdampercapaciteit van 280ml per uur en een 4-liter reservoir, kunt u erop vertrouwen dat deze humidifier het werk aankan en uw planten van voldoende vocht voorziet.

Aanpasbare bediening

De Garden Highpro Humipro luchtbevochtiger is voorzien van 3 standen, wat betekent dat u de mate van vochtigheid in uw ruimte kunt regelen en aanpassen om aan uw specifieke kweekbehoeften te voldoen. Het LED display-scherm maakt het gemakkelijk om de luchtvochtigheid in de gaten te houden en met touchscreen-knoppen of de meegeleverde afstandsbediening de gewenste instellingen te maken. De afstandsbediening heeft ook een aan/uit knop, timer instellingen en display aan/uit optie, waardoor het apparaat handiger en eenvoudiger in gebruik is.

Gebruiksvriendelijk en duurzaam

De Garden Highpro Humipro luchtbevochtiger heeft een compact ontwerp van 16 x 16 x 31,5 cm en heeft slechts aansluiting op uw stroomnetwerk nodig met 110/220V50/60Hz. Deze professionele luchtbevochtiger is een essentieel hulpmiddel voor elke serieuze teler, ongeacht de grootte van uw kweekruimte of -tent. Het duurzame, hoogwaardige ontwerp garandeert u bovendien betrouwbaarheid, jarenlang probleemloos gebruik en gemakkelijk onderhoud. Met de Garden Highpro Humipro luchtbevochtiger kunt u de controle nemen over uw kweekomgeving, wat leidt tot gezondere planten en een rijke oogst.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Humipro luchtbevochtiger 4ltr
Garden HighproGHP Humipro luchtbevochtiger 4ltr
0 reviews

Een professionele luchtbevochtiger om uw kweekruimte of kweektent te voorzien van vochtige lucht. Met deze humidifier kunt u gemakkelijk uw kweekruimte bevochtigen. Deze luchtbevochtiger is voorzien van 3 standen zodat u zelf bepaalt hoe vochtig u uw ruim

Een professionele luchtbevochtiger om uw kweekruimte of kweektent te voorzien van vochtige lucht. Met deze humidifier kunt u gemakkelijk uw kweekruimte bevochtigen. Deze luchtbevochtiger is voorzien van 3 standen zodat u zelf bepaalt hoe vochtig u uw ruim

€54,95 Incl. btw
Toevoegen