WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Lumatek Zeus 600W Pro 2.9

2-3 werkdagen

Productomschrijving
De ZEUS 600W PRO 2.9 is de innovatieve, modulaire en magnetische LED lichtbalk van Lumatek. De technologie in de armatuur maakt het voor telers en kwekers eindelijk een geloofwaardige optie op basis van LED. Het hoge investeringsrendement garandeert een goede keuze, speciaal geschikt voor de tuinbouw. Met de ZEUS 600W PRO 2.9 kiest u voor de hoogst mogelijke lichtkwaliteit (spectrum) én lichtkwantiteit (intensiteit en duur). Het resultaat is een bijzon..

De ZEUS 600W PRO 2.9 is de innovatieve, modulaire en magnetische LED lichtbalk van Lumatek. De technologie in de armatuur maakt het voor telers en kwekers eindelijk een geloofwaardige optie op basis van LED. Het hoge investeringsrendement garandeert een goede keuze, speciaal geschikt voor de tuinbouw. Met de ZEUS 600W PRO 2.9 kiest u voor de hoogst mogelijke lichtkwaliteit (spectrum) én lichtkwantiteit (intensiteit en duur). Het resultaat is een bijzonder gelijkmatige lichtverdeling, samen met een uniforme spreiding over de gewassen of de vegetatie. De ZEUS 600W PRO 2.9 zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het licht, zelfs op korte afstand van de gewassen. Dat betekent dat de groeiverlichting geschikt is voor zowel meerlaagse teeltsystemen, voor enkellaagse gewassen als voor kweektenten. De verlichting is geschikt voor 1,4 x 1,4 meter voor bloei en voor 1,5 x 1,5 meter voor eerdere fases van vegetatie.

Lumatek: helderder dan helder

De hoogwaardige Lumatek-drivers in de ZEUS 600W PRO 2.9 zorgen voor bijzonder heldere verlichting. Dat komt bovendien door de onderdelen van Lumiled en Osram, die met hun hoge efficiëntie-LED’s zorgen voor de hoogst mogelijke helderheid. Bovendien garandeert de verlichting op deze manier het volledige lichtspectrum, ideaal voor groenten- en bloeicycli. Ondertussen bevat de ZEUS 600W PRO 2.9 natuurlijk de Clear Glue-beschermhoestechnologie van het merk. Dat betekent dat de verlichting extra goed bestand is tegen bijvoorbeeld corrosie. Het systeem is IP65-waterdicht en heeft een langere levensduur van de diodes. Bovendien is de beschermende hoes zeer lichtdoorlatend, voor een lichtopbrengst tot 99 procent. Het basisonderhoud is daarnaast eenvoudig, omdat u dit gewoon kunt doen met een vochtige doek. Ten slotte is het mogelijk om de ZEUS 600W PRO 2.9 naar wens te dimmen, zonder verlies aan efficiëntie of kwaliteit. Dat maakt de LED-verlichting bijzonder goed geschikt voor allerlei kwekers en telers. De 6 LED-balken zorgen voor optimale verlichting, terwijl de temperatuur bijzonder goed onder controle blijft. Dat verbetert de output en minimaliseert het onderhoud.

Controle op afstand

De ZEUS 600W PRO 2.9 laat zich eenvoudig op afstand bedienen, bijvoorbeeld met het Lumatek bedieningspaneel Plus 2.0 voor HID en LED. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een universeel systeem, op basis van een 0-10V uitgangssignaal. En is ook dat niet beschikbaar, omdat het gaat om een RJ-poortinterface? Zelfs dan is er niets aan de hand, dankzij de signaalomvormer die er beschikbaar is.

En heeft u op dit moment al een Zeus 600W Pro, die u wilt upgraden naar de 2.9-versie? Dat kan! Het is geen probleem om de 2.9 lichtbalken te plaatsen op het systeem dat u al gebruikt. En kijkt u op tegen de grote investering die dat vraagt? We adviseren minimaal 3 van de ZEUS 600W PRO 2.9 eenheden te plaatsen, om problemen met de ingangsstroom te voorkomen. Op die manier is het een voordelige upgrade, waarmee u alvast profiteert van de nieuwe mogelijkheden van deze LED-verlichting voor groeisystemen.

Lumatek 600W pro 2.9 Inbegrepen items:

  • 6 x Lumatek 100W Full-Spectrum Magnet Light Bars
  • 1 x Lumatek 600W-driver met aansluitkabels
  • 1 x LED-structuur met aansluitkabels
  • 1 x 0-10V lichtdimmer + klittenband
  • 2 x metalen kabelhangers
  • 1 x Handleiding

Productspecificaties

Model
TS-1000
Verbruik
150 watt
Footprint
70 x 70 cm
Merk leds
BridgeLux
PPE
2.3μmol/j
PPF
343umol/S

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Lumatek Zeus 600w Pro 2.9
LumatekLumatek Zeus 600w Pro 2.9
0 reviews

Verbruik: 600 watt | Footprint: 140 x 140 cm | PPE: 2.9 μmol/j | Full-spectrum

Verbruik: 600 watt | Footprint: 140 x 140 cm | PPE: 2.9 μmol/j | Full-spectrum

€1.099,00€924,95 Incl. btw
Toevoegen