WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Plagron Power Buds 1ltr

Vrijdag in huis

Plagron Plagron Power Buds 1ltr
Productomschrijving
Power Buds is een revolutionair product dat speciaal is ontworpen om het aantal knoppen op uw planten te vergroten en de bloei te versnellen. Deze biostimulant helpt uw planten hun energie te richten op het produceren van knoppen, wat resulteert in snellere bloemvorming, compactere groei en meer bloemen. Met een eenvoudige en gemakkelijke dosering van slechts 1 ml per liter water, kunt u Power Buds gebruiken vanaf het moment dat u overschakelt van de groeifase naar de bloeifase. Of u nu hydr..

Power Buds is een revolutionair product dat speciaal is ontworpen om het aantal knoppen op uw planten te vergroten en de bloei te versnellen. Deze biostimulant helpt uw planten hun energie te richten op het produceren van knoppen, wat resulteert in snellere bloemvorming, compactere groei en meer bloemen. Met een eenvoudige en gemakkelijke dosering van slechts 1 ml per liter water, kunt u Power Buds gebruiken vanaf het moment dat u overschakelt van de groeifase naar de bloeifase. Of u nu hydrologisch of op veen kweekt, dit product ondersteunt en stimuleert uw planten om hun volledige potentieel te bereiken. U zult genieten van een overvloediger bloei en gezondere planten in elk stadium van hun ontwikkeling.

Verhoogde knopproductie en snellere bloei

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van Power Buds is de verhoogde knopproductie en versnelde bloei die u bij uw planten zult ervaren. Hoewel de meeste meststoffen en additieven slechts een gewichtstoename in knoppen geven zonder enige noemenswaardige verandering in het aantal knoppen; Power Buds richten zich op het stimuleren van de plant om daadwerkelijk meer bloemsites te produceren. Dit wordt gedaan door de natuurlijke bloeisignalen van de plant te stimuleren alsmede de groei en deling van cellen die resulteren in opeenvolgende uitlopers. Omdat de plant tegel23;n hogere bloeuiknet dezelfdeTijd produceert, bent u in staat om meer opbrengst per vierkante meter te realiseren en krijgt u ook een kwalitatief betere oogst.

Geschikt voor hydrologische en veenteelt

Power Buds kunnen met succes worden gebruikt in zowel hydrologische als veenteelt, wat betekent dat u niet hoeft te wisselen tussen verschillende soorten producten afhankelijk van het teeltsysteem dat u gebruikt. Hydrocultuur is een populaire keuze onder kwekers vanwege de mogelijkheid om nauwkeurig het voedingsniveau en de fysieke omgeving zoals watertemperaturen, pH-niveaus en luchtvochtigheid te controleren, terwijl veenteelt wordt geprefereerd door sommige kwekers vanwege de fysieke stabiliteit en perfect pH-bufferende eigenschappen die het biedt. Beide teeltsystemen zijn in staat om grote opbrengsten te produceren als ze op de juiste manier worden beheerd, maar met Power Buds hebt u het extra voordeel van een verhoogd aantal bloemen en een snellere bloei, ongeacht het gekozen teeltsysteem.

Gemakkelijk in gebruik en kosteneffectief

Bij sommige additieven moeten kwekers constant de dosering aanpassen afhankelijk van het groeistadium of botanische eisen, waardoor het moeilijk is om nauwkeurige en consistente resultaten te behalen. Met Power Buds maakt u het leven gemakkelijk door de eenvoudige en gemakkelijke dosering van slechts 1 ml per liter water, wat resulteert in een kosteneffectieve oplossing voor uw tuinbouwwensen en lager productverbruik gedurende het gehele groei- en bloeiproces . Of u nu een ervaren kweker bent of net begint, Power Buds biedt niet alleen uitstekende resultaten in termen van knopproductie en bloei maar vereist ook minimale ingrepen en direct ant me radicale planaanwtaziging nzmjovatwerk, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het genieten van uw gezonde en overvloedige oogst.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Plagron Power Buds 1ltr
PlagronPlagron Power Buds 1ltr
0 reviews

Power Buds zorgt voor meer knopvorming en versnelt de bloei. Bij gebruik vanaf het moment dat je overgaat van de groei- naar de bloeifase, gaat je plant haar energie besteden aan het produceren van knoppen. Daardoor creëert ze sneller bloemen, blijft ze c

Power Buds zorgt voor meer knopvorming en versnelt de bloei. Bij gebruik vanaf het moment dat je overgaat van de groei- naar de bloeifase, gaat je plant haar energie besteden aan het produceren van knoppen. Daardoor creëert ze sneller bloemen, blijft ze c

€39,95€34,95 Incl. btw
Toevoegen