WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Bloomstimulator 1ltr

BAC Bloeistimulator 1L
Productomschrijving
De BAC Bloeistimulator 1L Plantenvoeding is de perfecte oplossing om uw planten gezond en sterk te houden. Met een perfecte balans van voedingsstoffen, voorziet deze voeding alle planten van de benodigde voedingsstoffen om te bloeien. Het is geschikt voor alle soorten bloemen, struiken en andere planten. Verrijkt met essentiële voedingsstoffen zoals fosfor, stikstof, kalium en magnesium, helpt de BAC Bloeistimulator uw planten om prachtige en bloeiende bloemen te produceren. Het bevordert oo..

De BAC Bloeistimulator 1L Plantenvoeding is de perfecte oplossing om uw planten gezond en sterk te houden. Met een perfecte balans van voedingsstoffen, voorziet deze voeding alle planten van de benodigde voedingsstoffen om te bloeien. Het is geschikt voor alle soorten bloemen, struiken en andere planten. Verrijkt met essentiële voedingsstoffen zoals fosfor, stikstof, kalium en magnesium, helpt de BAC Bloeistimulator uw planten om prachtige en bloeiende bloemen te produceren. Het bevordert ook hun gezondheid door water en voedingsstoffen efficiënt op te nemen. Deze biologische voeding is vrij van schadelijke chemicaliën en is ideaal voor zowel de groei- als de bloeifase van uw planten.

De BAC Bloeistimulator 1L Plantenvoeding geeft uw planten de voeding die ze nodig hebben om hun beste bloeiperiode te bereiken. Met een optimale mix van voedingsstoffen, zoals fosfor, stikstof, kalium en magnesium, profiteren uw planten van maximale groei en bloei. Deze voeding is speciaal ontworpen voor bloemen, struiken en andere planten en voorziet ze van essentiële voedingsstoffen om gezond en sterk te blijven. Daarnaast is deze voeding vrij van schadelijke chemicaliën en volledig biologisch, waardoor het veilig is voor het milieu en uw planten. Geef uw planten de beste start en blijf genieten van prachtige bloemen met de BAC Bloeistimulator 1L Plantenvoeding.

Verhoogde groei en bloei

Met de BAC Bloeistimulator 1L Plantenvoeding krijgen uw planten een optimale mix van voedingsstoffen, waaronder fosfor, stikstof, kalium en magnesium. Deze voedingsstoffen stimuleren de groei en bloei van uw planten, zodat ze sneller en weelderiger groeien en bloeien. Door uw planten de benodigde voedingsstoffen te geven, kunnen ze hun volledige potentieel bereiken en kunt u genieten van prachtige bloemen en gezonde planten.

Verbetert de gezondheid van de planten

De BAC Bloeistimulator bevat essentiële voedingsstoffen die helpen bij het verbeteren van de gezondheid van uw planten. Fosfor speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol bij de ontwikkeling van wortels en bloemen, stikstof bevordert de groei van bladeren en stengels, en kalium is verantwoordelijk voor de algehele gezondheid van de plant. Door uw planten te voorzien van deze belangrijke voedingsstoffen, wordt hun immuunsysteem versterkt, kunnen ze beter omgaan met stressfactoren en worden ze minder vatbaar voor ziektes en plagen.

Biologisch en veilig

De BAC Bloeistimulator 1L Plantenvoeding is volledig biologisch en vrij van schadelijke chemicaliën. Het is een veilige en milieuvriendelijke keuze voor het voeden van uw planten. In tegenstelling tot synthetische of chemische voedingsstoffen, bevat deze bloeistimulator geen schadelijke stoffen die de ecosystemen in uw tuin kunnen aantasten. Door te kiezen voor biologische voeding, draagt u bij aan een gezonde en duurzame omgeving voor uw planten en het leven in uw tuin.

  • Merk - BAC Bloeistimulator
  • EAN - 6221237259717
  • Biologisch - Ja
  • Voor substraat - Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
1000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Bloeistimulator 1ltr
BACBAC Bloeistimulator 1ltr
0 reviews

De BAC Bloeistimulator 1L Plantenvoeding is de perfecte oplossing om uw planten gezond en sterk te houden. Met een perfecte balans van voedingsstoffen, voorziet deze voeding alle planten van de benodigde voedingsstoffen om te bloeien. Het is geschikt voor

De BAC Bloeistimulator 1L Plantenvoeding is de perfecte oplossing om uw planten gezond en sterk te houden. Met een perfecte balans van voedingsstoffen, voorziet deze voeding alle planten van de benodigde voedingsstoffen om te bloeien. Het is geschikt voor

€199,95 Incl. btw
Toevoegen