WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Biogreen Phoenix Elektrische Kachel

Biogreen Biogreen Phoenix Elektrische Kachel
Productomschrijving
De Biogreen Phoenix kachel is een elektrische kachel speciaal ontworpen om kweekruimtes en tuinbouwkassen mee te verwarmen. De kachel is ideaal voor jonge groeiende planten, en als bescherming tijdens de koude wintermaanden. Deze kachel heeft 3 standen met een verbruik van 1.0KW, 1.8KW en 2.8KW. De temperatuur kunt u instellen doormiddel van een simpele draaiknop tussen de 0°C en 40°C en u kunt de kachel op de grond plaatsen of ophangen aan het plafond van de kweekruimte of kas met de me..
De Biogreen Phoenix kachel is een elektrische kachel speciaal ontworpen om kweekruimtes en tuinbouwkassen mee te verwarmen. De kachel is ideaal voor jonge groeiende planten, en als bescherming tijdens de koude wintermaanden. Deze kachel heeft 3 standen met een verbruik van 1.0KW, 1.8KW en 2.8KW. De temperatuur kunt u instellen doormiddel van een simpele draaiknop tussen de 0°C en 40°C en u kunt de kachel op de grond plaatsen of ophangen aan het plafond van de kweekruimte of kas met de meegeleverde beugels. De kachel is gemaakt van roestvrij staal en heeft een IPx4 rating. Met deze stille en betrouwbare kachel houdt u uw kweekruimte altijd op de juiste temperatuur zonder hier al te veel stroom voor te verspillen. Zo kunt effectief en efficiënt uw kweekruimte verwarmen.

Zorg voor een goede circulatie

De Phoenix kachel werkt ideaal in de meeste omstandigheden. Het kan zijn dat in bepaalde hoeken van uw kweekruimte het nog steeds te koud is ondanks de kachel op vol vermogen draait. De reden hiervan kan zijn dat u geen goede lucht circulatie in uw kweekruimte heeft. De warmte wordt niet efficiënt verplaatst en zo ontstaan er spots waar de warmte niet kan komen. Een oplossing hiervoor is om de temperatuur iets lager te zetten en de circulatie hoger. Als u de temperatuur zo hoog mogelijk zet en er nog steeds koude plekken ontstaan betekent dat u enorm veel warmte en stroom verspilt.
Een alternatieve oplossing zou zijn om meer ventilatoren in uw ruimte te plaatsen.

Specificaties Phoenix Kachel:

  • Gewicht: 2.5kg
  • Afmeting: 41 x 22 x 33cm
  • Ventilator verbruik: 53W/ 180 BTUs
  • Luchtcirculatie: 460m3/h
  • Maximaal verbruik: 2800W/ 9554 BTUs
  • Maximaal power input: 13A
  • IP Rating: IPX4
  • Stroom verbinding: 240V. 60Hz
  • Temperatuur: 0-40°C - 32-79°F
  • Kabellengte: 2 meter

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Biogreen Phoenix Elektrische Kachel
BiogreenBiogreen Phoenix Elektrische Kachel
0 reviews

De Biogreen Phoenix kachel is een elektrische kachel speciaal ontworpen om kweekruimtes en tuinbouwkassen mee te verwarmen. De kachel is ideaal voor jonge groeiende planten, en als bescherming tijdens de koude wintermaanden. Deze kachel heeft 3 standen me

De Biogreen Phoenix kachel is een elektrische kachel speciaal ontworpen om kweekruimtes en tuinbouwkassen mee te verwarmen. De kachel is ideaal voor jonge groeiende planten, en als bescherming tijdens de koude wintermaanden. Deze kachel heeft 3 standen me

€299,95 Incl. btw
Toevoegen