WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 127mm 10 meter

Direct leverbaar

Combi Connect Luchtslang 127mm 10 meter
Productomschrijving
Verzekerd van hoogwaardige kwaliteit door het gerenommeerde merk Combiconnect, presenteert deze luchtslang een betrouwbare oplossing voor vele luchttoepassingen. De kleur van deze slang is niet specifiek bepaald waardoor deze past in vrijwel elke werkplaats met allerlei soorten gereedschappen en machines. Met een grootte van 457mm x 5 meter en de benodigde eigenschappen als luchtslang, geeft de Combiconnect Luchtslang de flexibiliteit die nodig is om verschillende luchttoepassingen uit te voe..

Verzekerd van hoogwaardige kwaliteit door het gerenommeerde merk Combiconnect, presenteert deze luchtslang een betrouwbare oplossing voor vele luchttoepassingen. De kleur van deze slang is niet specifiek bepaald waardoor deze past in vrijwel elke werkplaats met allerlei soorten gereedschappen en machines. Met een grootte van 457mm x 5 meter en de benodigde eigenschappen als luchtslang, geeft de Combiconnect Luchtslang de flexibiliteit die nodig is om verschillende luchttoepassingen uit te voeren.

Over het merk Combiconnect

Combiconnect biedt hoogwaarde kwaliteitsoplossingen aan de bouw-, elektronische- en automotive sector. Het is een wereldwijde speler en is ster in het aanbieden van maatwerkoplossingen voor klanten. Door deze ervaring te nemen en toe te passen bij de productie van deze mix en match luchtslang, is de Combiconnect Luchtslang 457mm 5 meter de perfecte slang voor mensen die waarde hechten toe aan flexibiliteit en mogelijkheid hebben om verschillende gereedschap werkzaamheden gemakkelijk uit te voeren met dezelfde slang. Bestel vandaag uw combiconnect-luchtslang en geniet van snel systeemslangen voor uw haastige luchtwerktaken!

Flexibel en Duurzaam

De Combiconnect Luchtslang van 457mm bij 5 meter is niet alleen stevig gebouwd, maar ook buigzaam in gebruik. Of je nu gebruik maakt van een compressor of airbrush, deze luchtslang biedt de vereiste flexibiliteit. Verder is de luchtslang duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen regelmatigr slijtage vanwege het gebruik in veelvuldige compresseur systemen.

Brede Toepassingsmogelijkheden

Deze veelzijdige slang kan gebruikt worden voor talloze toepassingen, zoals het verbinden van diverse luchtbronnen zoals compressoren en persluchtkits, airbrushystemen, spuitsystemen en meer. Door zijn lengte van vijf meter, kun je flexibele componenten aan elkaar aansluiten en probleemloos gebruiken zonder meerdere poetsstukken en connecties op het andere compresseur systemen te moeten kopen. Hierdoor bespaar je tijd en geld!

Guranteerd Uitstekend Resultaat

Met de Combiconnect Luchtslang ben je verzekerd van een uitstekend resultaat in alle compresseur processen. Deze hoogwaardige luchtslang wordt geleverd door een ingenieursbureau met internationale bekendheid en staat daar ook voor karakeristiek. De Connect-druklijnkracht is zeer betrouwbaar, omdat het ontwerp voldoet aan ROHS-normen en FDA eisen en dit is nodig bij de bewerkelijke en geavanceerde proces soms bij gunafbespuitsystemen Maar ook de assemblage zorgt voor minder slijtage tussen poetstukken.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 127mm 10 meter
Combi ConnectCombiconnect 127mm 10 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 127mm en als lengte 10 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 127mm en als lengte 10 meter

€24,32 Incl. btw
Toevoegen