WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Ralight Staande Ventilator 45cm 90w

Productomschrijving
Hoe vaak heb je wel niet een ventilator moeten aanschaffen omdat je in een warmte golf terecht komt? Of misschien je kamer soms heel warm wordt en even goed ventileren vindt dat moeilijk omdat je maar één raam hebt? Treur niet langer want met onze Stand Fan kun je nu overal comfortabel zitten op die dagen waarop de temperaturen kunnen oplopen. De Stand Fan is een van de meest betrouwbare ventilatoren én de meest bekende in gebruik. Met een eigentijds modern design is hij perfect om..

Hoe vaak heb je wel niet een ventilator moeten aanschaffen omdat je in een warmte golf terecht komt? Of misschien je kamer soms heel warm wordt en even goed ventileren vindt dat moeilijk omdat je maar één raam hebt? Treur niet langer want met onze Stand Fan kun je nu overal comfortabel zitten op die dagen waarop de temperaturen kunnen oplopen.

De Stand Fan is een van de meest betrouwbare ventilatoren én de meest bekende in gebruik. Met een eigentijds modern design is hij perfect om te passen bij elk interieur en stelt zijn verstelbare poot een verscheidenheid aan hoogte-instellingen ter plaatse beschikbaar, waardoor jij de volledige controle krijgt over je ultieme klimaatbeheersing!

Maximaliseer de lucht circulatie

Deze staande ventilator heeft een minimale hoogte van 103cm en kan worden uitgeschoven naar een maximumhoogte van 126cm. Met een diameter ventilator van 45cm biedt deze krachtige ventilator geweldige ondersteuning voor effectieve circulatie van lucht in uw kweekruimte. Of het nu gaat om het bevorderen van fotosynthese, het stimuleren van gezonde wortelgroei, het verlagen van vocht of het verminderen van warmte, deze De Ralight staande ventilator levert prestaties die u zullen verrassen! De De Ralight staande Ventilator verbetert de luchtcirculatie in uw kweekruimte. Dit is cruciaal voor het succes van uw plantengroei en kan problemen die worden veroorzaakt door stilstaande lucht, zoals schimmel en ziektekiemen, voorkomen. De zwenkende functie van deze ventilator bevordert de beweging van lucht in uw kweekruimte en helpt een gezonde en stabiele omgeving te behouden voor uw planten.

Verstelbaar en energiezuinig

De Ralight staande Ventilator heeft drie snelheden die essentieel zijn om te kunnen werken in verschillende omstandigheden. Bovendien is de instelhoek verstelbaar, zodat u de richting van de luchtstroom vrij kunt aanpassen. Dit betekent dat u de lucht zowel naar uw planten kunt laten circuleren als ook de nodige frisse lucht binnen in de ruimte kunt geven, afhankelijk van uw gevoelstemperatuur eisen. Het compacte formaat en de lichte constructie maakt het makkelijk deze ventilator rond de kweekruimte te verplaatsen en deze bij te stellen wanner en zo vaak als nodig, zonder echter zich altijd ergens nadrukkelijk te zijn. De Ralight staande Ventilator bespaart op elektriciteitskosten, omdat hij een laag totaal energie verbruik heeft van 45W. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw elektriciteit kost toenemen. Door de diverse snelheidsfuncties gebruikt u naar behoefte minimaal werkende verbruiks-snelheden om het moeiteloosgebruik te verminderen.

Voordelen van de Staande ventilator

Een van de grootste voordelen van de stand ventilator is dat dit het meest gebruikte model ventilator is. Dit komt omdat de stand ventilator eenvoudig verplaatst kan worden naar de plek waar je hem het meest nodig hebt. Of je nu bezig bent in de keuken, of ontspant in de woonkamer, de stand ventilator biedt altijd precies de verkoeling die je nodig hebt.

Aangezien de stand ventilator is voorzien van een verstelbare poot kan de hoogte aangepast worden aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Hierdoor kan de ventilator bijvoorbeeld hoger geplaatst worden als er kinderen of huisdieren in de buurt zijn en kan hij lager geplaatst worden om gericht te ventileren op een bureau of tafel.

Buiten dat biedt de stand ventilator ook nog eens drie snelheidsstanden, waardoor de verkoelende werking aangepast kan worden op de temperatuur en situatie. Het modern design zorgt ervoor dat de stand ventilator perfect past in elke ruimte en daarnaast beschikt de ventilator over professionele kwaliteit, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste luchtkwaliteit!

  • Voorzien van een stevige en in hoogte verstelbare poot
  • Zwenkbaar
  • Snelheid regelbaar in 3 standen
  • Modern design
  • Professionele kwaliteit

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Ralight Staande Ventilator 45cm 90w
RalightRalight Staande Ventilator 45cm 90w
0 reviews

De Ralight staande Ventilator is een compacte en betrouwbare sta fan. Deze ventilator heeft een hoogte van minimaal 103cm en maximaal 126cm met een verbruik van 45W. Lucht circulatie is zeer belangrijk in uw kweekruimte, gebruik daarom een zwenkende venti

De Ralight staande Ventilator is een compacte en betrouwbare sta fan. Deze ventilator heeft een hoogte van minimaal 103cm en maximaal 126cm met een verbruik van 45W. Lucht circulatie is zeer belangrijk in uw kweekruimte, gebruik daarom een zwenkende venti

€119,95 Incl. btw
Toevoegen