WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  SPECTRUM KING 402+ 120°

  Tijdelijk niet leverbaar

  Spectrum King SPECTRUM KING 402+ 120°
  Productomschrijving
  Met de Spectrum King402 Wit introduceert Spectrum eindelijk een opvolger van de populaire SK 400+. Vergeleken met zijn voorganger is er veel verbeterd: de passieve koeling is opgeschroefd en het aantal lumen nog veder is verhoogd dankzij de nieuwste CREE-leds. Ook het uiterlijk is aangepast: de nieuwe witte behuizing van de lamp helpt mee het licht te weerkaatsen en komt de efficiënti..

  Met de Spectrum King402 Wit introduceert Spectrum eindelijk een opvolger van de populaire SK 400+. Vergeleken met zijn voorganger is er veel verbeterd: de passieve koeling is opgeschroefd en het aantal lumen nog veder is verhoogd dankzij de nieuwste CREE-leds. Ook het uiterlijk is aangepast: de nieuwe witte behuizing van de lamp helpt mee het licht te weerkaatsen en komt de efficiëntie ten goede. Daarmee biedt de 402 dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als de 400+, maar met een nog hoger rendement.

  Spectrum King 402: koninklijke kwaliteit

  Spectrum weet precies waar tuinders naar op zoek zijn. Met de Spectrum KING LED 402 Wit is men weer een stapje opgeschoven naar het einddoel van de led-kweekverlichting: het nabootsen van echt zonlicht. Om dat te benaderen, heeft de 402 onder andere een lens gekregen, die het licht verspreidt over een nog groter oppervlakte. Anders dan bij het vorige model wordt daarbij gebruik gemaakt van de krachtige CREE-leds, die bij een vermogen van 460 Watt het equivalent van een HPS-lamp van 1000 Watt kunnen leveren. Betere koeling en betere lampen maken dit model tot wel 15 procent krachtiger dan de SK400 – een enorme kostenbesparing, zeker voor de grote kweker.

  Dé slimme Spectrum King 402+

  Naast de indrukwekkende specificaties heeft Spectrum nog een slimme feature ingebouwd in de Spectrum KING LED 402 Wit. Het systeem is namelijk ‘smart’, dat wil zeggen, het detecteert fouten en maakt daar ook melding van. De Smart Power Supply maakt het opsporen en repareren van kapotte lampen veel makkelijker – een zegen voor de kweker. Daarmee is de Spectrum 402 een van de meest aantrekkelijke led-installaties van het moment, en zullen zelfs eigenaren van de SK400+ serieus moeten gaan verwegen of een investering in het nieuwe model niet de moeite waard is.

  Specificaties SK402:

  Werkelijk verbruik: 460 Watt
  Vergelijkbaar met: 1000 Watt HPS
  Aanbevolen hoogte: minimaal 40 cm boven de top van de plant*
  Reikwijdte: 120 x 120 cm (bij bovenstaande hoogte)
  Branduren: + 50.000
  Gewicht: 12,7 kilogram
  Afmetingen: 33 x 33 x 28 centimeter

  Productspecificaties

  6091315270305
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  SPECTRUM KING 402+ 120°
  Spectrum KingSPECTRUM KING 402+ 120°
  reviews

  Met de Spectrum King402 Wit introduceert Spectrum eindelijk een opvolger van de populaire SK 400+. Vergeleken met zijn voorganger is er veel verbeterd: de passieve koeling is opgeschroefd en het aantal lumen nog veder is verhoogd dankzij de nieuwste CREE-

  Met de Spectrum King402 Wit introduceert Spectrum eindelijk een opvolger van de populaire SK 400+. Vergeleken met zijn voorganger is er veel verbeterd: de passieve koeling is opgeschroefd en het aantal lumen nog veder is verhoogd dankzij de nieuwste CREE-..

  €999,00 Incl. btw
  Bekijken
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking