WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Ralight Wand Ventilator 45cm 90W

Productomschrijving
Bent u op zoek naar een ventilator die uw kamer optimaal en gelijkmatig lucht? De Ralight Wand Ventilator kan aan uw behoeften voldoen. Deze ventilator is perfect voor ruimtes waar iedere meter belangrijk is, met name als u objecten hebt staan die de luchtstroom kunnen blokkeren wanneer u traditionele ventilatoren gebruikt. Deze wand ventilator van het merk Ralight is een compacte en betrouwbare ventilator die de luchtcirculatie van uw kweekruimte enorm bevordert. Met de handige wand connecto..

Bent u op zoek naar een ventilator die uw kamer optimaal en gelijkmatig lucht? De Ralight Wand Ventilator kan aan uw behoeften voldoen. Deze ventilator is perfect voor ruimtes waar iedere meter belangrijk is, met name als u objecten hebt staan die de luchtstroom kunnen blokkeren wanneer u traditionele ventilatoren gebruikt. Deze wand ventilator van het merk Ralight is een compacte en betrouwbare ventilator die de luchtcirculatie van uw kweekruimte enorm bevordert. Met de handige wand connector kunt u de ventilator gemakkelijk aan een muur of wand hangen om zo ruimte te besparen. Om zoveel mogelijk de lucht te circuleren heeft deze fan een zwenk mogelijkheid en 3 roteer snelheden. In iedere roteersnelheid verbruikt de fan meer of minder wat.

De Ralight Konijn Wand Ventilator heeft een eenvoudig ophangsysteem zodat u hem gemakkelijk kunt bevestigen aan uw muur of plafond. Hierdoor heeft u meer vloerruimte voor uw toepassingen en knoeit u niet langer met kabels! De wandventilator zorgt haarzuiver voor een circulatie van verse elektronisch geladen lucht!

Verhoogde luchtstroomefficiëntie

De Ralight Wand ventilator is een uitstekende oplossing voor diegenen die hun binnenruimte beter willen ventileren en de luchtstroom efficiënter willen maken. De muurbevestiging zorgt voor een onbelemmerde luchtstroom, omdat deze niet wordt onderbroken door objecten op de vloer. Dit zorgt er ook voor dat de luchtstroom loodrecht verloopt, wat helpt bij het efficiënter koelen van de gehele ruimte.

Aanpasbare snelheidsregeling

Stoffige, verstikkende lucht in uw binnenruimte kan zonder waarschuwing toeslaan. Met een snelheidsregelaar met drie standen kunt u de luchtstroom nauwkeurig aanpassen aan wat nodig is voor specifieke klimaatbehoeften. In situaties met een opeengepakte menigte waarbij meer frisse lucht vereist is of koud weer dat vraagt om minder sterk blazen, kunt u de ventilatorsnelheid moeiteloos aanpassen.

Makkelijk te monteren

De Ralight wandventilator is makkelijk te installeren dankzij zijn simpel ophangsysteem. Bovendien kan het probleemloos aan een muur worden bevestigd en kan het in horizontale en verticale richting worden gedraaid om de toevoer te richten waar het nodig is. Bijgevolg bespaart deze ventilator niet alleen wat onderruimte, maar geeft het ook de vrijheid om de lucht langs de beste route in te stellen en zo de koeling of ventilatie van elke gewenste ruimte met efficiency te verbeteren.

Specificaties:

  • Snelheid: 3 standen
  • Verbruik: 50W-60W-90W
  • RPM: 950 - 1250 - 1400
  • Afmeting: 45cm diameter
  • Wand monteerbaar: ja

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Ralight Wand Ventilator 45cm 90W
RalightRalight Wand Ventilator 45cm 90W
0 reviews

Deze wand ventilator van het merk Ralight is een compacte en betrouwbare ventilator die de luchtcirculatie van uw kweekruimte enorm bevordert. Met de handige wand connector kunt u de ventilator gemakkelijk aan een muur of wand hangen om zo ruimte te bespa

Deze wand ventilator van het merk Ralight is een compacte en betrouwbare ventilator die de luchtcirculatie van uw kweekruimte enorm bevordert. Met de handige wand connector kunt u de ventilator gemakkelijk aan een muur of wand hangen om zo ruimte te bespa

€104,95 Incl. btw
Toevoegen