WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  BioBizz Alg A Mic 500ml

  Deliverytime

  BioBizz Alg A Mic 500ml
  Productomschrijving
  Heb jij ooit gewenst dat je planten een extra boost kregen om hen te helpen gezond en sterk te blijven? Zo ja, dan is BioBizz Alg A Mic 500ml de ideale plantenvoeding voor jou. Deze krachtige combinatie van algen, mineralen, macro-elementen en micro-elementen zal je planten voorzien van alle voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde, optimale groei.De voordelen van BioBizz Alg A Mic 500mlNiet alleen zorgt BioBizz Alg A Mic 500ml ervoor dat jouw planten gezond en ste..

  Heb jij ooit gewenst dat je planten een extra boost kregen om hen te helpen gezond en sterk te blijven? Zo ja, dan is BioBizz Alg A Mic 500ml de ideale plantenvoeding voor jou. Deze krachtige combinatie van algen, mineralen, macro-elementen en micro-elementen zal je planten voorzien van alle voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde, optimale groei.

  De voordelen van BioBizz Alg A Mic 500ml

  Niet alleen zorgt BioBizz Alg A Mic 500ml ervoor dat jouw planten gezond en sterk blijven, maar het helpt ook om ze te beschermen tegen schade door insecten en ziekteverwekkers en kan stress en wateroverlast verminderen. De formule bevat verschillende soorten plant-specifieke vitamines en mineralen die geleidelijk worden vrijgegeven voor een optimale opname.

  Aangezien de gezondheid van jouw planten ook een impact heeft op hun schoonheid, zorg dat je hun behoeften aan voedingsstoffen en verzorging inspireert met deze complete BioBizz Alg A Mic 500ml plantenvoeding. Bestel vandaag nog en geniet snel van gegarandeerd sterke en gezonde plantengroei.

  Gezonde en sterke planten

  Dankzij de unieke combinatie van algen, macro- en micro-elementen en plant-specifieke vitamines en mineralen blijven je planten gezond en sterk. De voedingsstoffen worden in kleine, regelmatige doses afgegeven, wat ervoor zorgt dat je planten altijd de juiste hoeveelheid voedingsstoffen krijgen en niet overvoed worden. Dit bevordert de groei en ontwikkeling van je planten, terwijl ze tegelijkertijd beschermd worden tegen stressfactoren zoals ziekteverwekkers en weersomstandigheden.

  Bescherming tegen ziekteverwekkers en insecten

  Naast het verstrekken van voedingsstoffen helpt de BioBizz Alg A Mic 500ml plantenvoeding ook om je gewassen te beschermen tegen schade veroorzaakt door ziekteverwekkers en insecten. De gevarieerde samenstelling van de voedingsstof formule zorgt voor een gezonde weerstand bij je planten, waardoor schimmelvorming en ongedierte weg blijven.

  Minder stress en schade door wateroverlast

  De kwalitatieve BioBizz Alg A Mic 500ml plantenvoeding zal ervoor zorgen dat je planten beter bestand zijn tegen factoren zoals watertekort of langdurige regenval zodat je kunt genieten van gegarandeerde oogsten. De ontworpen plantenvoeding is samengesteld met bio-meststoffen voor voortreffelijke samenstelling en optimale afroming van potentieel in het wortelstelsel van uw kweekplan. Zo krijgen uw planten voldoende voeding en blijven het wortelsysteem sterk. Dit maakt het minder stressvol en resistent tegen schade veroorzaakt door wateroverlast.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237262939
  Gewicht
  500
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  BioBizz Alg A Mic 500ml
  BiobizzBioBizz Alg A Mic 500ml
  reviews

  Heb jij ooit gewenst dat je planten een extra boost kregen om hen te helpen gezond en sterk te blijven? Zo ja, dan is BioBizz Alg A Mic 500ml de ideale plantenvoeding voor jou. Deze krachtige combinatie van algen, mineralen, macro-elementen en mi

  Heb jij ooit gewenst dat je planten een extra boost kregen om hen te helpen gezond en sterk te blijven? Zo ja, dan is BioBizz Alg A Mic 500ml de ideale plantenvoeding voor jou. Deze krachtige combinatie van algen, mineralen, macro-elementen en mi..

  €8,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking