WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

RAM Oscillating Multi Fan

3-5 werkdagen

Productomschrijving
Deze oscillating multi fan van het merk RAM is een kleine en flexibele fan geschikt voor vele doeleinden. De Multi Fan wordt geleverd met meerdere opstel mogelijkheden, zo kan deze fan worden opgehangen, dit kan zowel horizontaal als verticaal, en worden neergezet. De fan heeft 2 power snelheid opties en is voorzien van een stroomkabel van 1,4m. Propeller diameter bedraagt 180mm of 7inch met een stroomverbruik van 20W. Deze oscillating multi fan van RAM is een must-have voor elke kame..

Deze oscillating multi fan van het merk RAM is een kleine en flexibele fan geschikt voor vele doeleinden. De Multi Fan wordt geleverd met meerdere opstel mogelijkheden, zo kan deze fan worden opgehangen, dit kan zowel horizontaal als verticaal, en worden neergezet. De fan heeft 2 power snelheid opties en is voorzien van een stroomkabel van 1,4m. Propeller diameter bedraagt 180mm of 7inch met een stroomverbruik van 20W.

Deze oscillating multi fan van RAM is een must-have voor elke kamer. Het is multi-inzetbaar en klein, waardoor het overal past. De variabele opstelmogelijkheden zorgen voor veelzijdig gebruik – het kan worden opgehangen of neergezet, zowel horizontaal als verticaal. Dit type ventilator schijnt meer verkoeling te genereren en doet dit nog zonder storend achtergrondlawaai. De RAM oscillating multi fan heeft twee snelheidstanden die snel aanpassingen bevestigen kleintjes omdat niet iedereen altijd dezelfde wensen of gevoeligheid heeft op vlak van temperatuur zelfs niet binnen de tussenruimtes van enkele meters zoals eigenlijk al voldoende spanning dient te geven om iets omhoog te kunnen blazen.

Flexibele installatie opties

De Multi Fan wordt geleverd met verschillende mogelijkheden om deze op te stellen, zodat hij kan worden aangepast aan verschillende behoeften of ruimtes. Of je nu ruimte wilt besparen door hem op te hangen of hem gewoon op tafel wilt zetten, de Multi Fan biedt de flexibiliteit die nodig is om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. De klassieke propeller is 180mm/ 7inch, waardoor hij geschikt is om zowel dichtbij als op afstand effectief te zijn. Dit model de goed allrounder doordat het een breed scala aan toepassingen heeft: of het nu gaat om het koelen van een bureau, de benodigde beluchting in een kas of koeling van een compleet vertrek, deze ventilator is flexibel en past zich gemakkelijk aan jouw gewenste doeleinden. Het verschaffen van verkoeling tijdens warme dagen of correcte luchtcirculatie in gesloten spafes is essentieel voor gezondheid en productiviteit. Met de RAM Multi Fan ben je hiervan verzekerd.

Productspecificaties

Merk
RAM
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

RAM Oscillating Multi Fan
RAMRAM Oscillating Multi Fan
0 reviews

Deze oscillating multi fan van het merk RAM is een kleine en flexibele fan geschikt voor vele doeleinden. De Multi Fan wordt geleverd met meerdere opstel mogelijkheden, zo kan deze fan worden opgehangen, dit kan zowel horizontaal als verticaal, en worden

Deze oscillating multi fan van het merk RAM is een kleine en flexibele fan geschikt voor vele doeleinden. De Multi Fan wordt geleverd met meerdere opstel mogelijkheden, zo kan deze fan worden opgehangen, dit kan zowel horizontaal als verticaal, en worden

€24,95 Incl. btw
Bekijken