WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

RAM Vloer Ventilator 40cm 100w

RAM RAM Vloer Ventilator 40cm 100w
Productomschrijving
Presenteer uw ruimte met een stijlvolle uitstraling en aangename binnentemperatuur met de RAM Vloer Ventilator. Dit product biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een prachtige verchroomde afwerking die overeenkomt met elk ontwerp. Beschikbaar in drie verschillende groottes die passen bij elke kamer, is deze ventilator perfect voor thuis of op kantoor. Elke grootte heeft een variabele verticale kantelbare kop en beschikt over twee tot drie ventilatorsnelheden, afhankelijk van de ..

Presenteer uw ruimte met een stijlvolle uitstraling en aangename binnentemperatuur met de RAM Vloer Ventilator. Dit product biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een prachtige verchroomde afwerking die overeenkomt met elk ontwerp. Beschikbaar in drie verschillende groottes die passen bij elke kamer, is deze ventilator perfect voor thuis of op kantoor.

Elke grootte heeft een variabele verticale kantelbare kop en beschikt over twee tot drie ventilatorsnelheden, afhankelijk van de grootte. Deze vloerventilatoren hebben een krachtige stille werking die help functionaliteit combineren met gezelligheid. Kies uw optimale ventilator snelheidsstand om ervoor te zorgen dat de ruimtetemperatuur verspreid wordt, waardoor een optimale luchtverversing ontstaat waarmee de transpiratiecreatie van uw puda planten worden gestimuleerd. De vingerveilige roostergrill vergezelt u voor maximale veiligheid en eenvoud aan bedieningsgemak zonder dat u extra montage moeite hoeft te ondernemen. De 1.8m lange netsnoer is standaard met elke vloerventilator meegeleverd.

Evenwichtige Kamertemperatuur

Met de RAM Vloer Ventilator in de kamer hoef je je nooit meer zorgen te maken over hotspots of koude gebieden. De krachtige maar stille motor verdeelt de lucht gelijkmatig door elke hoek van de kamer. Dit zorgt voor een aangename en comfortabele ruimte, wat het weer buiten ook is. Door de verschillende snelheidsstandjes kan deze ventilator worden gebruikt voor allerlei toepassingen, waardoor het perfect is voor het creëren van een uitgebalanceerde kamertemperatuur.

Veilig & makkelijk te installeren

Veiligheid is belangrijk, vooral in drukbevolkte huishoudens met kinderen. Deze ventilator van RAM is ontworpen om alle mogelijke gevaren te voorkomen. De mesh-rooster en ventilatorbladen zijn finger-safe om ongelukken te voorkomen. Daarnaast is het apparaat makkelijk te installeren zonder enige vorm van special tools en alles wat je nodig hebt, zijn je handen. Er mag geen gereedschap nodig zijn bij assemblage of dagelijks gebruik.

Productspecificaties

Merk
RAM
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

RAM Vloer Ventilator 40cm
RAMRAM Vloer Ventilator 40cm
0 reviews

Deze handige en krachtige vloer ventilator is ideaal voor in kweekruimtes of kweektenten. Voor uw planten is het belangrijk dat er altijd voldoende lucht circulatie plaatsvindt. Alleen dan behaalt u optimale resultaten. Gebruik daarom in kleine of compact

Deze handige en krachtige vloer ventilator is ideaal voor in kweekruimtes of kweektenten. Voor uw planten is het belangrijk dat er altijd voldoende lucht circulatie plaatsvindt. Alleen dan behaalt u optimale resultaten. Gebruik daarom in kleine of compact

€57,95 Incl. btw
Toevoegen