WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Secret Jardin DP60 R4.00

  Deliverytime

  Secret Jardin Secret Jardin DP60 R4.00
  Productomschrijving
  De Secret Jardin Dark Propagator DP60 is dé oplossing voor de hobbykweker die op zoek is naar een vermeerderingslaboratorium. Met deze kweektent is het mogelijk om een volledige opstelling te creëren voor stekken, kweek- en moederplanten. De vernieuwde R4.00 serie is voorzien van verbeteringen zoals geoptimaliseerde ventilatieopeningen, vernieuwd reflecterend materiaal (Mylar 210D) en een versterkte bodem van PE600 Oxford. Dit maakt de tent niet alleen zeer robuust en klaar voor gebruik, ma..

  De Secret Jardin Dark Propagator DP60 is dé oplossing voor de hobbykweker die op zoek is naar een vermeerderingslaboratorium. Met deze kweektent is het mogelijk om een volledige opstelling te creëren voor stekken, kweek- en moederplanten. De vernieuwde R4.00 serie is voorzien van verbeteringen zoals geoptimaliseerde ventilatieopeningen, vernieuwd reflecterend materiaal (Mylar 210D) en een versterkte bodem van PE600 Oxford. Dit maakt de tent niet alleen zeer robuust en klaar voor gebruik, maar geeft ook de mogelijkheid om gemakkelijk overal in de tent ventilatieopeningen te maken en je opstelling te vereenvoudigen met behulp van de "Light Baffle". Als kers op de taart wordt de tent inclusief accessoires geleverd, waaronder een kanaalflens en waterbak. Start nu jouw eigen kweekavontuur met de Secret Jardin Dark Propagator DP60!

  Efficiënte vermeerdering in stijl

  De Secret Jardin Dark Propagator DP60 komt in een donkere kleur waardoor deze perfect past in vrijwel elke omgeving. Het is tevens uitgerust met accessoires zoals een waterbak en kanaalflens, waardoor jouw vermeerderingsproces nog efficiënter worden. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van alle delen van de tent, wat ervoor zorgt dat je meer kwalitatieve stekken kunt opnemen in je opstelling.

  Verbeterde functies voor een optimale kweekomgeving

  De DP60 R4.00 serie van Secreat Jardin Dark Propagator is verbeterd waardoor deze nog betere functies heeft gekregen. Het is nu gemakkelijker gemaakte ventilatieopeningen zijn geoptimaliseerd, wat ervoor zorgt dat jouw planten de nodige luchtcirculatie krijgen en de perfecte temperatuur kunnen behouden. Het toegepaste materiaal voor het reflecterende oppervlak (Mylar 210D) maakt gebruik van het beschikbare licht maximaal en stimuleert dus dok de groei van planten. Ook de versterkte bodem van PE600 Oxford draagt bij aan de robuustheid en betrouwbaarheid van de bevestiging.

  Minder stress door slagvaardi g ontwerp

  Dankzij het ontwerp van de Secret Jardin Dark Propagator DP60 kun jij genieten van het kweken zonder ongewilde stress. De tent heeft geen storend geluid en doordat het makkelijk op niet-te-storende plekken is te plaatsen, kan de tent licht beschermd worden gebruikt om mogelijke schade aan stekken, zaailingen of jonge planten te voorkomen en uiteindelijk van een succesvol estakhuis door dit schokbestendige ontwerp.

  • Merk: Secret Jardin
  • Kleur: Donker
  • Afmetingen: 60 x 40 x 60 cm
  • Gewicht: 3,3 kg

  Productspecificaties

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Secret Jardin Dark Propagator 60 x 40 x 60 cm
  Secret JardinSecret Jardin Dark Propagator 60 x 40 x 60 cm
  reviews

  De Secret Jardin Dark Propagator DP60 is dé oplossing voor de hobbykweker die op zoek is naar een vermeerderingslaboratorium. Met deze kweektent is het mogelijk om een volledige opstelling te creëren voor stekken, kweek- en moederplanten. De vernieu

  De Secret Jardin Dark Propagator DP60 is dé oplossing voor de hobbykweker die op zoek is naar een vermeerderingslaboratorium. Met deze kweektent is het mogelijk om een volledige opstelling te creëren voor stekken, kweek- en moederplanten. De vernieu..

  €95,00€80,75 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking