WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Bud Factor X 250ml

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Bud Factor X 250ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Bud Factor X 250ml is de perfecte oplossing voor tuiniers en professionele boeren die op zoek zijn naar een natuurlijke en biologische oplossing om de groei en opbrengst van hun gewas te verbeteren. Deze voeding is verrijkt met plantenhormonen, vitamines en mineralen die de groei stimuleren, de kracht verhogen en meer bloemen of vruchten produceren. Daarnaast bevat het ook eiwitten en aminozuren die de plant beschermen tegen schimmelziekten en de immuniteit versterken. De N..

Advanced Nutrients Bud Factor X 250ml is de perfecte oplossing voor tuiniers en professionele boeren die op zoek zijn naar een natuurlijke en biologische oplossing om de groei en opbrengst van hun gewas te verbeteren. Deze voeding is verrijkt met plantenhormonen, vitamines en mineralen die de groei stimuleren, de kracht verhogen en meer bloemen of vruchten produceren. Daarnaast bevat het ook eiwitten en aminozuren die de plant beschermen tegen schimmelziekten en de immuniteit versterken. De NPK-verhouding is afgestemd op specifieke gewassen, waardoor de voeding een verbeterde succespercentage garandeert.

De voordelen van Bud Factor X

Met Bud Factor X 250ml kunnen tuiniers en boeren genieten van tal van voordelen. Het is 100% natuurlijk en biologisch, waardoor het een veilige en effectieve optie is voor het optimaliseren van de groei van het gewas. Ook stimuleert het het immuunsysteem van de plant, verhoogt het de productie van essentiële oliën en produceert het grotere, zwaardere bloemen. Bovendien is Bud Factor X geschikt voor zowel aarde- als hydrocultuurtuinen, waardoor het een veelzijdige oplossing biedt voor alle tuiniers.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Bud Factor X 250ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Bud Factor X 250ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

€24,95 Incl. btw
Toevoegen