WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin INT480 R4.00

Morgen in huis

Secret Jardin Secret Jardin INT480 R4.00
Productomschrijving
De Secret Jardin Intense 480 kweektent is de perfecte oplossing voor professionele kwekers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame unit. Deze tent, gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt een extra rendement van wel 20% ten opzichte van traditionele kweekruimtes. Een belangrijk voordeel van Secret Jardin Intense 480 is de mogelijkheid om meerdere connectors toe te voegen waardoor je verschillende units aan elkaar kunt koppelen. De tent is 470 x 300 x 233 cm groot en heeft een robu..

De Secret Jardin Intense 480 kweektent is de perfecte oplossing voor professionele kwekers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame unit. Deze tent, gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt een extra rendement van wel 20% ten opzichte van traditionele kweekruimtes. Een belangrijk voordeel van Secret Jardin Intense 480 is de mogelijkheid om meerdere connectors toe te voegen waardoor je verschillende units aan elkaar kunt koppelen. De tent is 470 x 300 x 233 cm groot en heeft een robuuste structuur van 25 mm dikke rvs buizen en een tentdoek van Mylar 900D. Verse lucht kan via meerdere in- en uitvoerkanalen optimaal circuleren waardoor de planten groeien en bloeien als nooit tevoren.

Hoogwaardige kwaliteit materialen

Secret Jardin Intense 480 is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Mylar 900D en 25 mm dikke rvs buizen, waardoor het duurzaam en langdurig bruikbaar is. Deze materialen garanderen bovendien veiligheid en stabiliteit tijdens het kweken van je planten en zullen niet gemakkelijk breken of buigen. De tent is ontworpen om aan allerlei soorten omgevingen aan te passen en de kwaliteit van de plant op geen enkele manier negatief te beïnvloeden.

Hogere efficiëntie en rendement

Door gebruik te maken van Secret Jardin Intense 480 kan je tot wel 20% extra opbrengst halen uit de groei van je planten in vergelijking met traditionele methoden. Dit wordt bereikt door de nauwkeurige controle van de temperatuur, vochtigheidsgraad en lichtbronnen binnen in de tent, wat resulteert in gezondere en sterkere planten die sneller groeien en bloeien. Daarnaast biedt deze tent ook de optie om een koolstoffilter toe te voegen waardoor de hoeveelheid schadelijke stoffen in de lucht kan worden verminderd. Dit zal resulteren in een nog betere kwaliteit van de planten en een beter rendement.

Mogelijkheid tot verbinding met andere units

Wat Secret Jardin Intense 480 echt onderscheidt van andere kweektenten is de mogelijkheid om meerdere connectors te gebruiken om verschillende tenten aan elkaar te koppelen. Hierdoor kan je de ruimte voor het kweken van planten gedurende het seizoen aanpassen naargelang de behoeftes, waardoor gebrek aan ruimte of te veel ruimte geen probleem vormt. Deze units kunnen eenvoudig aan elkaar worden bevestigd om de ideale kweekruimte op maat te creëren en tegelijk geld uit sparen, gezien ze niet afzonderlijk hoeven te worden aangeschaft.

  • Merk: Secret Jardin
  • Kleur: Niet gespecificeerd
  • Afmetingen: 470 x 300 x 233 cm
  • Materiaal: Mylar 900D en 25 mm dikke rvs buizen

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Intense 470 x 300 x 233 cm
Secret JardinSecret Jardin Intense 470 x 300 x 233 cm
0 reviews

De Secret Jardin Intense 480 kweektent is de perfecte oplossing voor professionele kwekers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame unit. Deze tent, gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt een extra rendement van wel 20% ten opzichte van

De Secret Jardin Intense 480 kweektent is de perfecte oplossing voor professionele kwekers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame unit. Deze tent, gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt een extra rendement van wel 20% ten opzichte van

€2.250,00€1.912,50 Incl. btw
Toevoegen