WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 508mm 10 meter

Combi Connect Luchtslang 508mm 10 meter
Productomschrijving
De Combiconnect Luchtslang 356mm 10 meter is een must-have voor elke klusjesman die werkzaamheden met luchtgereedschap uitvoert. Dit product, geproduceerd door het gerenommeerde merk Combiconnect, is uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het is geschikt voor professioneel gebruik, waar kracht en snelheid belangrijk zijn in het uitvoeren van werkzaamheden. Het ontwerp van deze luchtslang maakt het mogelijk om op efficiënte wijze lucht toe te voeren naar elk gereedschap. Met een lengte van ..

De Combiconnect Luchtslang 356mm 10 meter is een must-have voor elke klusjesman die werkzaamheden met luchtgereedschap uitvoert. Dit product, geproduceerd door het gerenommeerde merk Combiconnect, is uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het is geschikt voor professioneel gebruik, waar kracht en snelheid belangrijk zijn in het uitvoeren van werkzaamheden.

Het ontwerp van deze luchtslang maakt het mogelijk om op efficiënte wijze lucht toe te voeren naar elk gereedschap. Met een lengte van 10 meter geeft deze infrastructuur je flexibiliteit tijdens de werkzaamheden. Een luchtslang lengte van 356mm biedt stabiele luchttoevoer bij een hoog debiet, waardoor er alleen maar hoge prestaties zullen worden geleverd. Voor zowel privéprojecten als professionele projecten is de Combiconnect Luchtslang 356mm 10 meter een onmisbaar onderdeel in uw werkuitrusting.

Veelzijdig gebruik

De Combiconnect Luchtslang is een veelzijdig product dat gebruikt kan worden in verschillende situaties. Dus, ongeacht of je automonteur of schilder bent, deze slang kan handig voor je zijn. Een belangrijk kenmerk van dit product is zijn lengte, die tien meter bedraagt, wat betekent dat de slang gemakkelijk een lange afstand kan overbruggen.

Uitstekende kwaliteit

De Combiconnect Luchtslang staat garant voor geweldige kwaliteit. Deze slang is gemaakt van duurzame materialen en is bestand tegen drukken naarmate het wordt gebruikt. Bovendien is de luchtslang lengte goed op elkaar afgestemd, wat betekent dat de gebruikers het probleem van lucht stagnatie binnenin de slang kunnen vergeten. Door de duurzaamheid van dit product gaat het lang mee en hoef je je geen zorgen te maken over snelle slijtage. Als gevolg daarvan krijg je waar voor je geld.

Gemakkelijke installatie

De Combiconnect Luchtslang is ook zeer eenvoudig te installeren. Wanneer je het direct uit de doos haalt, heeft het alle tussenliggende fittings en bevestigingen die nodig zijn om meteen te worden geïnstalleerd. Hierdoor is het niet nodig om extra fittingen te kopen, wat extra kosten zou toevoegen. Deze plane van onze gezellige Combiconnect luchtslang is echt perfect voor jou en jouw garage.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 508mm 10 meter
Combi ConnectCombiconnect 508mm 10 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 508mm en als lengte 10 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 508mm en als lengte 10 meter

€108,96 Incl. btw
Toevoegen