WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare electrode combimeter

Productomschrijving
Een van de grote voordelen van de Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combimeter is het gemakkelijk kunnen vervangen van de elektrode. Wanneer de elektrode is versleten, hoeft u niet de gehele pen meter te vervangen, maar kunt u simpelweg de elektrode verwisselen. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Zo kunt u zonder onderbreking van uw werkzaamheden doorgaan.VeelzijdigheidDe Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combim..

Een van de grote voordelen van de Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combimeter is het gemakkelijk kunnen vervangen van de elektrode. Wanneer de elektrode is versleten, hoeft u niet de gehele pen meter te vervangen, maar kunt u simpelweg de elektrode verwisselen. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Zo kunt u zonder onderbreking van uw werkzaamheden doorgaan.

Veelzijdigheid

De Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combimeter is geschikt voor vele toepassingen. Met de mogelijkheid om de pH- en EC meters te meten, kunt u dit apparaat gebruiken bij verschillende projecten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de zuurgraad van uw brouwprocessen of waterzuivering te monitoren, maar ook kunt u deze meter inzetten bij het kweken van gewassen. Dit maakt deze Elektrode Combimeter een veelzijdige investering voor professionals in diverse sectoren.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Een van de belangrijkste kenmerken van de Aquamaster P700 Pro2 Emergency Crank Charger is de hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit product is zorgvuldig ontworpen en getest, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u nauwkeurige metingen uitvoert. De Elektrode Combimeter is gemaakt van duurzame materialen waardoor het tegen een stootje kan en niet snel stuk gaat bij dagelijks gebruik. Zo is het product bestand tegen vochtigheid, vuil- en stofdeeltjes. Dit betekent dat u zich, net als uw Aquamaster product, geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid en kunt genieten van jarenlang meetplezier.

Productspecificaties

Gewicht
100
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Aquamaster P700 Pro2 Electrode
AquamasterAquamaster P700 Pro2 Electrode
0 reviews

Een van de grote voordelen van de Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combimeter is het gemakkelijk kunnen vervangen van de elektrode. Wanneer de elektrode is versleten, hoeft u niet de gehele pen meter te vervangen, maar kun

Een van de grote voordelen van de Aquamaster P700 Pro2 EC/CF/PPM-pen vervangbare elektrode combimeter is het gemakkelijk kunnen vervangen van de elektrode. Wanneer de elektrode is versleten, hoeft u niet de gehele pen meter te vervangen, maar kun

€49,95 Incl. btw
Toevoegen