WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin L100 R4.00

Donderdag in huis

Secret Jardin Secret Jardin L100 R4.00
Productomschrijving
Maak nu kennis met de Lodge L100 van Secret Jardin. Deze veelzijdige growbox is een nieuwe innovatie van het gerenommeerde merk. Met een robuuste tent, lucht- en waterdicht én voldoende luchtdoorlatend verzekert deze growbox je van geïsoleerde binnenkweek op topniveau. Wil je zowel kunnen groeien als bloeien parallel aan opkweken van nieuwe stekken of moederplanten, dan is de R4.00 versie precies wat je zoekt! Het unieke ontwerp plaatst de kweekruimtes naast elkaar, waardoor je flink veel r..

Maak nu kennis met de Lodge L100 van Secret Jardin. Deze veelzijdige growbox is een nieuwe innovatie van het gerenommeerde merk. Met een robuuste tent, lucht- en waterdicht én voldoende luchtdoorlatend verzekert deze growbox je van geïsoleerde binnenkweek op topniveau. Wil je zowel kunnen groeien als bloeien parallel aan opkweken van nieuwe stekken of moederplanten, dan is de R4.00 versie precies wat je zoekt! Het unieke ontwerp plaatst de kweekruimtes naast elkaar, waardoor je flink veel ruimte in de hoogte wint. Advies voor de groei- en bloeikamer: HPS kweekverlichting van maximaal 250W of LED van 200W. Ontdek zelf het gebruiksgemak van deze gemakkelijke montage en discreet leverende Lodge L100!

Multifunctioneel gebruik

De Lodge L100 van Secret Jardin biedt de mogelijkheid om zowel te groeien als te bloeien parallel aan op kweken van nieuwe stekken. Deze veelzijdige growbox heeft het unieke ontwerp waarbij de kweekruimtes naast elkaar worden geplaatst waardoor je zowel ruimte bespaart als in de hoogte wint. De R4.00-versie is zelfs een vier-in-één-oplossing. Door deze functies kun je doorgaan met groei en bloei zelfs tijdens het bouwen van nieuwe stekken of moederplanten. Dit maakt de Lodge L100 van Secret Jardin een ideale growbox voor kleine ruimten of beginners tot binnenkwekers.

Kwaliteitsbouwmaterialen

De Lodge L100 van Secret Jardin is gemaakt van robuust materiaal met een dikte van 26mm en 400g. Het materiaal heeft ook een dubbel voordeel. Ten eerste maakt het het mogelijk om luchtcirculatie te genereren en ten tweede omdat het tot 95% lichtreflectie biedt, bespaar Je electiciteit voor HPS of LED-kweek verlichting. Hierdoor kunt u genieten van langdurige kweekperiodes tegen lagere kosten. Daarnaast garandeert deze toepassing van isolatiemateriaal een thermische blokkering naar buiten waardoor er geen lucht verspild wordt. Kortom, de Secret Jardin Lodge L100 garandeert de kwaliteit die men nodig heeft, volgens hun motto "Groeien vol zelfvertrouwen".

Makkelijk in elkaar te zetten en discreet

Een van de belangrijkste factoren bij het aanschaffen van een growbox is de gemakkelijke assembleer- en verrwraasbaarheidsfactoren. De Secret Jardin Lodge L100 kan eenvoudig opgezet worden zonder dat er speciale gelegenheden nodig zijn, een novice kweker kan de setup met weinig tot geen hulp opzetten dankzij de meegeleverde instructies. De uiteindelijke afmetingen zijn 100x60x158 cm wat deze Lodge L100 perfect maakt voor warme, imposante ruimtes, je hoeft er niet eens een hele kamer voor te reserveren. Bovendien is deze growbox perfect en discreet om in kleinere bottijes of slaapkamers te gebruiken zonder veel ruimte in douche te nebben waardoor je buren\collega's zich niet gauw erger gaan storen terwijl jij groenten en kruiden in liet water beokt.

  • Merk: Secret Jardin
  • Kleur: Nvt
  • Afmetingen: 100x60x158 cm
  • Gewicht: 16,00 kg

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Lodge 100 x 60 x 158 cm
Secret JardinSecret Jardin Lodge 100 x 60 x 158 cm
0 reviews

Maak nu kennis met de Lodge L100 van Secret Jardin. Deze veelzijdige growbox is een nieuwe innovatie van het gerenommeerde merk. Met een robuuste tent, lucht- en waterdicht én voldoende luchtdoorlatend verzekert deze growbox je van geïsoleerde binne

Maak nu kennis met de Lodge L100 van Secret Jardin. Deze veelzijdige growbox is een nieuwe innovatie van het gerenommeerde merk. Met een robuuste tent, lucht- en waterdicht én voldoende luchtdoorlatend verzekert deze growbox je van geïsoleerde binne

€280,00€238,00 Incl. btw
Toevoegen