WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Green House Feeding BioGrow 2.5kg

Vrijdag in huis

Productomschrijving
Bij Green House Feeding weten ze wat uw planten nodig hebben om te gedijen en gezond te groeien. De BioGrow 2,5kg meststof is een uniek en natuurlijk product dat essentiële voedingsstoffen levert aan uw planten. Het biedt een uitgekiende mix van macro- en micro-elementen die helpen bij een gezonde groei en ontwikkeling het hele seizoen door.Geniet van organisch tuinieren met Green House BioGrow 2.5kg meststofWat BioGrow meststof zo speciaal maakt, is de samenstelling van orga..

Bij Green House Feeding weten ze wat uw planten nodig hebben om te gedijen en gezond te groeien. De BioGrow 2,5kg meststof is een uniek en natuurlijk product dat essentiële voedingsstoffen levert aan uw planten. Het biedt een uitgekiende mix van macro- en micro-elementen die helpen bij een gezonde groei en ontwikkeling het hele seizoen door.

Geniet van organisch tuinieren met Green House BioGrow 2.5kg meststof

Wat BioGrow meststof zo speciaal maakt, is de samenstelling van organische ingrediënten. Het is gemaakt van een variatie aan natuurlijke bronnen, waaronder zeewier, vinasse, en andere biomassa. Met deze krachtige ingrediënten heeft Green House Feeding de ideale samenstelling gevonden voor een organische meststof die harmoniseert met verschillende plantensoorten en groeiomstandigheden. Koop nu de Green House BioGrow 2.5kg en geniet van mooie, gezonde planten in uw tuin!

Verbeterde Groei

Met Green House Feeding BioGrow 2,5kg Plant Nutrients kunnen uw planten een gezonde en verbeterde groei laten zien. De uitgebalanceerde combinatie van macro- en micro-elementen helpt bij het ontwikkelen van sterkere wortels, verbetert de groeisnelheid en bevordert een weelderige bladgroei. Uw planten zullen er weelderiger uitzien dan ooit tevoren.

Organische Samenstelling

Green House Feeding BioGrow 2,5kg Plant Nutrients is gemaakt van 100% natuurlijke en organische materialen, waardoor het veilig is voor zowel uw planten als de omgeving. Door het gebruik van organische bemesting bevordert u op milieuvriendelijke wijze een gezonde groei van uw planten. Dit maakt het product geschikt voor biologisch tuinieren en plantenteelt.

Geschikt voor Diverse Planten

Green House Feeding BioGrow 2,5kg Plant Nutrients is een brede meststof die kan worden gebruikt bij verschillende soorten planten en in diverse groeiomstandigheden. Het kan worden gebruikt voor het kweken van kruiden, groenten, bloemen of fruitbomen. Deze all-round meststof zorgt ervoor dat uw planten de essentiële voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om te gedijen, ongeacht het seizoen of de omstandigheden.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Green House BioGrow 2.5kg
Green HouseGreen House BioGrow 2.5kg
0 reviews

Bij Green House Feeding weten ze wat uw planten nodig hebben om te gedijen en gezond te groeien. De BioGrow 2,5kg meststof is een uniek en natuurlijk product dat essentiële voedingsstoffen levert aan uw planten. Het biedt een uitgekiende mix van

Bij Green House Feeding weten ze wat uw planten nodig hebben om te gedijen en gezond te groeien. De BioGrow 2,5kg meststof is een uniek en natuurlijk product dat essentiële voedingsstoffen levert aan uw planten. Het biedt een uitgekiende mix van

€125,94€104,95 Incl. btw
Toevoegen