WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Top Fertilizer A & B

Morgen in huis

Top Plantfood Top Fertilizer A & B
Productomschrijving
TOP A-B Plantfood is een complete wateroplosbare meststof van hoge kwaliteit. Bestaat uit A-component NPK 10-24-24 en B-component calcium TE+.Beide ingrediënten zijn gemaakt met een uitgebalanceerde nutritionele combinatie van de hoogste technische kwaliteit. Deze hoogwaardige grondstof is zorgvuldig geselecteerd omdat ze uw gewassen een hogere voedingswaarde gevenTOP Plantfood is een minerale, twe..

TOP A-B Plantfood is een complete wateroplosbare meststof van hoge kwaliteit. Bestaat uit A-component NPK 10-24-24 en B-component calcium TE+.Beide ingrediënten zijn gemaakt met een uitgebalanceerde nutritionele combinatie van de hoogste technische kwaliteit. Deze hoogwaardige grondstof is zorgvuldig geselecteerd omdat ze uw gewassen een hogere voedingswaarde gevenTOP Plantfood is een minerale, tweecomponenten, essentiële plantenvoeding voor de gehele plantengroeicyclus. TOP Plantfood is exclusief ontwikkeld door de beste formuleerders op het gebied van plantenvoeding.

  • Top Fertilizer A: 900 gram (900ltr voeding)
  • Top Fertilizer B: 600 gram (600ltr voeding)

Geschikt voor alle media

Een volledig uitgebalanceerde poedervoeding zorgt voor een geweldige groei en laat planten volledig groeien. TOP Plantfood is geschikt voor alle media zoals aarde, kokos, water en water. De bereide voedingsoplossing is na oplossen in water minstens 30 dagen houdbaar. Ook onder extreme omstandigheden en met speciale ingrediënten voor maximale wateroplosbaarheid. De aanbevolen pH ligt tussen 5,5 en 6,5.U hoeft alleen de benodigde hoeveelheid Deel A voedingspoeder af te wegen en te mengen met een kleine hoeveelheid water van 20-22o C totdat het volledig is opgelost. Voeg vervolgens de benodigde hoeveelheid water toe volgens de weging van het voedingspoeder. Weeg ten slotte de benodigde hoeveelheid voedingspoeder van component B af, voeg een beetje water toe, roer bij een temperatuur van 20-22°C tot het volledig is opgelost en meng dan met de oplossing.

Deze set A&B's kan op alle media worden toegepast:

  • Aarde
  • Coco
  • Rockwool
  • Mapito
  • Hydro
  • Aqua

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Top Fertilizer A & B
Top PlantfoodTop Fertilizer A & B
0 reviews

TOP A-B Plantfood is een complete wateroplosbare meststof van hoge kwaliteit. Bestaat uit A-component NPK 10-24-24 en B-component calcium TE+.Beide ingredinten zijn gemaakt met een uitgebalanceerde nutritionele combinatie van de hoogste technische kwalite

TOP A-B Plantfood is een complete wateroplosbare meststof van hoge kwaliteit. Bestaat uit A-component NPK 10-24-24 en B-component calcium TE+.Beide ingredinten zijn gemaakt met een uitgebalanceerde nutritionele combinatie van de hoogste technische kwalite

€69,95 Incl. btw
Toevoegen