WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator 125mm (185m³/uur)

Productomschrijving
Met de G-tools mini ventilator ben je verzekerd van een probleemloze koeling voor verlichtingssystemen tot 250W. Deze mini afzuiger is bij uitstek geschikt voor micro kweek of als lucht inblazer in grotere ruimtes. Naast zijn effectiviteit onderscheidt deze mini ventilator zich ook op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit alles heeft uiteraard te maken met de specifieke kenmerken en specificaties van het product. Het merk G-tools staat bekend om zijn hoogwaardige indoor kweekap..

Met de G-tools mini ventilator ben je verzekerd van een probleemloze koeling voor verlichtingssystemen tot 250W. Deze mini afzuiger is bij uitstek geschikt voor micro kweek of als lucht inblazer in grotere ruimtes. Naast zijn effectiviteit onderscheidt deze mini ventilator zich ook op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit alles heeft uiteraard te maken met de specifieke kenmerken en specificaties van het product. Het merk G-tools staat bekend om zijn hoogwaardige indoor kweekapparatuur en de mini ventilator is geen uitzondering. Het model is ontworpen om gemakkelijk te installeren en te bedienen, zelfs voor beginners in de indoor tuinbouw. De ventilator is een van de stilste in zijn klasse, wat ervoor zorgt dat u zonder afleiding kunt blijven werken terwijl uw planten gezond blijven. Door de combinatie met de Prima Klima koolstoffilters kunt u er zeker van zijn dat uw planten altijd de lucht krijgen die ze nodig hebben om te groeien en bloeien. Dit alles maakt de G-tools mini ventilator tot een onmisbare toevoeging aan uw kweekruimte.

Kenmerken & specificaties

De G-tools mini ventilator is zeer efficiënt in het afvoeren van warme lucht en andere vervelende geuren. Met een afzuigcapaciteit van 185 m³/uur en een diameter flens van 125mm kan dit kleine apparaat grote prestaties leveren. Bovendien is de G-tools mini ventilator voorzien van de volgende technische specificaties:

  • Afzuigcapaciteit: 185m³/uur
  • Diameter flens: 125mm
  • Vermogen: 16 watt
  • Toeren: 2400 RPM

Voordelen van G-tools mini buisventilator

Een groot voordeel van de G-tools mini ventilator is de super stille werking. Met deze ventilator op de achtergrond zul je nauwelijks beseffen dat hij er is. Dit is ideaal voor mensen die hun ventilatiesysteem graag discreet willen houden of gewoon niet gestoord willen worden door storend geluid. Je kunt in alle rust genieten van je planten zonder afgeleid te worden.

Ten slotte is de G-tools mini ventilator ook erg handig in gebruik. Dankzij zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in en kun je hem eenvoudig installeren waar je maar wilt. Bovendien is de bediening simpel en intuïtief, waardoor je niet langer hoeft te worstelen met onhandige apparaten die je pas na langdurige studie onder de knie hebt.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Buisventilator 125mm (185m³/uur)
G-ToolsG-Tools Buisventilator 125mm (185m³/uur)
0 reviews

De G-Tools mini buisventilator is een kleine fan die geschikt is voor toe en of afzuiging van voor een kweekruimte. Het cappaciteit van de mini buisventilator is maximaal 185m3/uur. De ventilator wordt geleverd met stekker en is eenvoudig in gebruik te ne

De G-Tools mini buisventilator is een kleine fan die geschikt is voor toe en of afzuiging van voor een kweekruimte. Het cappaciteit van de mini buisventilator is maximaal 185m3/uur. De ventilator wordt geleverd met stekker en is eenvoudig in gebruik te ne

€21,95 Incl. btw
Toevoegen