WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Organic PK Booster 500ml

BAC Bio PK Booster 500ml
Productomschrijving
BAC Bio PK Booster 500ml is de ideale plantenvoeding voor alle tuinliefhebbers. Deze krachtige formule bevat een mix van voedingsstoffen die ervoor zorgen dat uw planten gezond groeien en bloeien. Met een hoge concentratie van stikstof, fosfor en kalium helpt deze voeding de planten een goede groei, krachtige kleur en smaak te behouden. Daarnaast verbetert het ook de bodemstructuur en verhoogt het de vruchtbaarheid. BAC Bio PK Booster 500ml is een must-have voor elke tuinder. Maak kenn..

BAC Bio PK Booster 500ml is de ideale plantenvoeding voor alle tuinliefhebbers. Deze krachtige formule bevat een mix van voedingsstoffen die ervoor zorgen dat uw planten gezond groeien en bloeien. Met een hoge concentratie van stikstof, fosfor en kalium helpt deze voeding de planten een goede groei, krachtige kleur en smaak te behouden. Daarnaast verbetert het ook de bodemstructuur en verhoogt het de vruchtbaarheid. BAC Bio PK Booster 500ml is een must-have voor elke tuinder.

Maak kennis met BAC Bio PK Booster 500ml- de beste plantenvoeding voor uw tuin. Met deze speciale mix van voedingsstoffen zullen uw planten gedijen en floreren. Deze voeding bevat essentiële macronutriënten zoals stikstof, fosfor en kalium die de groei, kracht, kleur en smaak van uw planten stimuleren. Het verbetert ook de bodemstructuur en vruchtbaarheid, wat resulteert in gezonde en weelderige planten. Verwen uw planten met BAC Bio PK Booster 500ml, de onmisbare tool voor elke tuinier.

Voordelen van BAC Bio PK Booster 500ml:

Betere groei, kracht, kleur en smaak

BAC Bio PK Booster 500ml bevat een hoge concentratie stikstof, fosfor en kalium, essentiële macronutriënten voor de groei en ontwikkeling van planten. Deze voedingsstoffen bevorderen niet alleen de groei van planten, maar versterken ook de kracht, verbeteren de kleurintensiteit en intensiveren de smaak van de vruchten. Door uw planten regelmatig met BAC Bio PK Booster 500ml te voeden, kunt u ervoor zorgen dat ze optimaal groeien, er gezond uitzien en heerlijk smaken.

Verbeterde bodemstructuur

BAC Bio PK Booster 500ml werkt niet alleen als voeding voor uw planten, maar heeft ook positieve effecten op de bodemstructuur. De biologische bestanddelen in deze voeding helpen de bodem losser te maken, waardoor deze beter kan absorberen en vasthouden. Hierdoor wordt de water- en voedingsstoffenhuishouding van de bodem verbeterd, wat resulteert in een gezondere en meer productieve bodem voor uw planten.

Verhoogde vruchtbaarheid

Dankzij de mix van voedingsstoffen in BAC Bio PK Booster 500ml wordt ook de vruchtbaarheid van de bodem verhoogd. De samenstelling van deze voeding zorgt ervoor dat de bodem micro-organismen en nuttige bacteriën aantrekt, die bijdragen aan een gezond bodemecosysteem. Deze organismen helpen bij het afbreken van organisch materiaal, het vrijgeven van voedingsstoffen en het bevorderen van een evenwichtige bodemflora. Hierdoor kunnen uw planten beter voedingsstoffen opnemen en worden ze gestimuleerd om meer en kwalitatief betere vruchten te produceren.

  • Merk: BAC Bio PK Booster 500ml
  • EAN: 6221237259830
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
500

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Organic PK Booster 500ml
BACBAC Organic PK Booster 500ml
0 reviews

BAC Bio PK Booster 500ml is de ideale plantenvoeding voor alle tuinliefhebbers. Deze krachtige formule bevat een mix van voedingsstoffen die ervoor zorgen dat uw planten gezond groeien en bloeien. Met een hoge concentratie van stikstof, fosfor en kalium h

BAC Bio PK Booster 500ml is de ideale plantenvoeding voor alle tuinliefhebbers. Deze krachtige formule bevat een mix van voedingsstoffen die ervoor zorgen dat uw planten gezond groeien en bloeien. Met een hoge concentratie van stikstof, fosfor en kalium h

€22,95 Incl. btw
Toevoegen