WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients B-52 1ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients B-52 1ltr
Productomschrijving
Kwekers die op zoek zijn naar een krachtige meststofoplossing die sterk geurende bloemen creëert, kunnen hun oplossing vinden met Advanced Nutrients B-52 1ltr. Deze plantenvoeding is zorgvuldig samengesteld met nutriëntenrijke bronnen, waaronder L-Amino Acids, Turf Chlorophyll Extract, Malt Extracts, B-1 (Thiamine), Niacin en Boron. Door deze ingrediënten te combineren, creëert de oplossing een extra beschermingslaag tegen omgevingsstressoren die slechte opbrengsten en ondervoede planten ..

Kwekers die op zoek zijn naar een krachtige meststofoplossing die sterk geurende bloemen creëert, kunnen hun oplossing vinden met Advanced Nutrients B-52 1ltr. Deze plantenvoeding is zorgvuldig samengesteld met nutriëntenrijke bronnen, waaronder L-Amino Acids, Turf Chlorophyll Extract, Malt Extracts, B-1 (Thiamine), Niacin en Boron. Door deze ingrediënten te combineren, creëert de oplossing een extra beschermingslaag tegen omgevingsstressoren die slechte opbrengsten en ondervoede planten kunnen veroorzaken. Regelmatig gebruik van Advanced Nutrients B-52 1ltr helpt bij het opbouwen van ziekteresistentie, waardoor tuinders toegang krijgen tot schokkende opbrengsten en recordbrekende groeicycli.

Waarom Advanced Nutrients B-52 1ltr?

Advanced Nutrients B-52 1ltr is ontworpen om essentiële micronutriënten te leveren voor een weelderige en robuuste groei. Kwekers hoeven zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de oplossing - de ingrediënten zijn wetenschappelijk bewezen om opbrengstverhogingen te creëren. Met de B-52 vitaminebom houd je uw planten gezond en sterk. Koop een fles van 1 liter waarmee je meerdere keren kunt kweken en het is ook nog eens gemakkelijk te gebruiken - meng het gewoon met je water en spuit het op je gewassen.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients B-52 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients B-52 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€43,95 Incl. btw
Toevoegen