WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 4ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 4ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 4 liter is de revolutionaire meststof die uw planten de perfecte balans van voedingsstoffen biedt die nodig zijn voor een volle bloei. Het bevat essentiële macro- en micro-elementen, waardoor uw gewassen hun maximale potentieel kunnen bereiken. Het geavanceerde voedingsstoffenmengsel houdt de pH-waarden in balans, beschermt tegen tekorten en toxiciteit, en houdt de biomassa stabiel en weelderig. Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 4 liter verhoog..

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 4 liter is de revolutionaire meststof die uw planten de perfecte balans van voedingsstoffen biedt die nodig zijn voor een volle bloei. Het bevat essentiële macro- en micro-elementen, waardoor uw gewassen hun maximale potentieel kunnen bereiken. Het geavanceerde voedingsstoffenmengsel houdt de pH-waarden in balans, beschermt tegen tekorten en toxiciteit, en houdt de biomassa stabiel en weelderig. Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 4 liter verhoogt de stikstofniveaus in de bodem en verbetert de groei van wortels en stengels, waardoor u uw tuinieren naar een hoger niveau tilt. Probeer het vandaag nog en zie hoe uw fruit, groenten en bloemen opbloeien tot een spectaculaire vertoning van leven!

Voordelen Connoisseur Bloom A/B 4 liter

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 4 liter biedt tal van voordelen, waaronder het groeien van grotere, gezondere planten met een optimale opname van voedingsstoffen. Het voorkomt ondervoeding en optimaliseert de opname van voedingsstoffen voor een sterke bloeiontwikkeling. Daarnaast houdt het de pH-waarden stabiel voor een gemakkelijke werking en een betere gezondheid van de planten, zonder dat u voortdurend pH-niveaus hoeft te meten of aan te passen. Bovendien bevat het technologisch geavanceerde chelaten voor een hogere opbrengst en kwaliteit. Probeer het vandaag nog en zie het verschil!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 4ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Connoisseur Bloom A/B 4ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

€119,95 Incl. btw
Toevoegen