WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Spectro Light Starter 250

Morgen in huis

Productomschrijving
Spectro Light Starter 250 is het kleinste modelen isontstaan met als doel het kweken met Ledkweeklampen voor in de tuinbouw te innoveren. Na vele jaren innovatie heeft Spectro Light een zeer hoogwaardige COB LED kweeklamp weten te ontwikkelen,namelijk een zeer krachtige LED kweeklampen met een zeer gunstig stroomverbruik. In vergelijking met HPS kweeklampen kunt u tot 50% op u..

Spectro Light Starter 250 is het kleinste modelen isontstaan met als doel het kweken met Ledkweeklampen voor in de tuinbouw te innoveren. Na vele jaren innovatie heeft Spectro Light een zeer hoogwaardige COB LED kweeklamp weten te ontwikkelen,namelijk een zeer krachtige LED kweeklampen met een zeer gunstig stroomverbruik. In vergelijking met HPS kweeklampen kunt u tot 50% op uw stroomkosten besparen! De Spectro Light COB Serie behoort tot de beste led kweeklampen van het moment. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gaan hand in hand, waardoor het kweken van planten niet alleen beter gaat maar ook makkelijker wordt dan ooit. De Spectro Light Starter 250 is een goed voorbeeld van de manier van de duurzaamheid en kwaliteit waar Spectro Light bekend om staat. Naast de consumentenmarkt wordt Spectro Light massaal gebruikt in de glastuinbouw met als voorbeeldprojecten binnen tomatenteelt. Door te kweken met led kweeklampen van Spectro Light is een maximale oogst gegarandeerd.

Optimale belichting met de Spectro Light Starter 250

De Spectro Light Starter 250 is een indrukwekkende led kweeklamp, die een oppervlakte van 100 bij 100 centimeter kan belichten op een hoogte van 60 centimeter boven de plant. Die reikwijdte is vele malen groter dan wat u zou kunnen bereiken met een traditionele HPS-kweeklamp. Ook de spreiding is uitstekend: hij beschijnt de uiterste hoeken met gemak 50% tot wel 100% meer dan andere kweeklampen. Dat alles krijgt de Spectro Light Starter 250 voor elkaar met een vermogen van slechts 250 Watt – daarmee evenveel licht producerend als een HPS-lamp van 400 Watt. De praktische applicaties en de kostenbesparingen zijn dus immens: Spectro Light biedt een gemaximaliseerde dekking voor de helft van de energiekosten. Tevens is het lichtspectrum uitermate goed geoptimaliseerd op de fotosynthetische behoefte van uw plantsoorten. Een goede led kweeklamp wordt bepaald door de kracht in combinatie met het lichtspectrum.

Spectro Light Starter 250:Dé beste kwaliteit

De Spectro Light Starter 250biedt niet alleen 50 procent meer licht voor hetzelfde geld, hij gaat ook een stuk langer mee dan u van een normale kweeklamp gewend bent. Met speciale warmtegeleiders van aluminium worden deze led kweeklampen een stuk minder heet, waardoor de levensverwachting sterk toeneemt. De Spectro Light Starter kan minstens 67.000 branduur mee, zonder lichtintensiteit te verliezen. Alleen daarmee al heeft u de investering in deze lamp binnen de kortste keren terug verdient – om nog niet eens te spreken van de voordelen die uw planten zullen hebben van de perfecte spreiding en belichting van deze lamp.Spectro Light LED kweeklampen zijn voorzien van COB (Chip On Board) technologieën. COB staat voor het samenvoegen van meerdere Leds op een klein oppervlak. Extra krachtig dus! De COB Leds zijn momenteel de meest krachtige LEDs van dit moment. De Spectro Light Starter is krachtig genoeg om een oppervlakte van 80 x 80 cm te belichten. De kweeklamp weegt 1.5kg en heeft een levensduur van minimaal 67.000 branduren.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Spectro Light Starter 250
Spectro LightSpectro Light Starter 250
0 reviews

De Spectro Light Starter 250 belicht tot 250 watt en verbruikt 80 x 80 cm

De Spectro Light Starter 250 belicht tot 250 watt en verbruikt 80 x 80 cm

€499,95€439,95 Incl. btw
Toevoegen