WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

GHP Proactive koolstoffilter 150mm (690m³/uur)

3-5 werkdagen

Productomschrijving
Koolstof filter van het merk Garden HighPro in de ProActive series met een maximum capaciteit van 600m³/uur. De GHP filter gaat gemiddeld langer mee dan koolstof filters van andere merken, bij constant gebruik gaat de filter een jaar mee. Ook heeft deze filter 2 ophang punten zodat u de het gemakkelijk kan ophangen in uw ruimte. Garden HighPro filters worden exclusief gemaakt van actieve kool van voedselkwaliteit kokosnoten. Dit is de beste koolstof om onaangename geuren en organisch materia..

Koolstof filter van het merk Garden HighPro in de ProActive series met een maximum capaciteit van 600m³/uur. De GHP filter gaat gemiddeld langer mee dan koolstof filters van andere merken, bij constant gebruik gaat de filter een jaar mee. Ook heeft deze filter 2 ophang punten zodat u de het gemakkelijk kan ophangen in uw ruimte. Garden HighPro filters worden exclusief gemaakt van actieve kool van voedselkwaliteit kokosnoten. Dit is de beste koolstof om onaangename geuren en organisch materiaal te absorberen. De deeltjes actieve koolstof die in deze filters worden gebruikt, zijn zeer klein, wat zorgt voor een groter oppervlak van het geurneutralisatie proces in vergelijking met traditionele koolstoffilters. Dit verzekert je van een krachtige geur absorptie en elimineert nare geurtjes permanent. ProActive filters zijn de perfecte keuze als het gaat om de gezondheid en het comfort van jou en jouw huisgenoten.

Krachtige geurabsorptie

Bent u op zoek naar de beste manier om organische geuren uit uw kweekruimte te verwijderen? Zoek niet verder dan ProActive filters van Garden High Pro! Onze filters zijn speciaal ontworpen voor de organische kweekindustrie en bieden een uitstekende geur reductie met behulp van actieve kool gemaakt van voedselkwaliteit kokosnoten. De deeltjes geactiveerde koolstof in onze filters zijn erg klein (0.4 tot 0.8 mm), wat betekent dat het geur neutraliserende oppervlak veel groter is dan de traditionele koolstoffilters. Bovendien, met de multilayer fleece matten die luchtdicht verzegeld zijn in de basis en deksel, garanderen wij u dat u geen onbedoelde inname of uitstoot van (ongefilterde) lucht zult krijgen. De filters van ProActive zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor we er zeker van zijn dat we aan uw kweekruimte vereisten zullen voldoen. Begin vandaag met het verwijderen van organische geuren uit uw indoor kweek omgeving!

  • Maximale luchtstroom: 690m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 600m³/uur
  • Hoogte filter: 450mm
  • Diameter flans: 150mm
  • Gewicht: 6kg

Duurzamer en energiezuiniger

ProActive koolstoffilters zijn ontworpen om langer mee te gaan en hebben dus een langere levensduur, waardoor je bespaart op kosten en de aarde helpt door duurzamer te kweken. Bovendien is hun innovatieve ontwerp essentieel om energiezuinig thuis te kweken, waardoor je een beetje geld bespaart op energierekeningen door te voorkomen dat jouw garderobe glanzend groot licht zet. Dit is de perfecte keuze voor milieubewuste tuinders die ook willen besparen op de lange termijn.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Proactive koolstoffilter 150mm 690m³/uur
Garden HighproGHP Proactive koolstoffilter 150mm 690m³/uur
0 reviews

Koolstof filter van het merk Garden HighPro in de ProActive series met een maximum capaciteit van 600m/uur. De GHP filter gaat gemiddeld langer mee dan koolstof filters van andere merken, bij constant gebruik gaat de filter een jaar mee. Ook heeft deze fi

Koolstof filter van het merk Garden HighPro in de ProActive series met een maximum capaciteit van 600m/uur. De GHP filter gaat gemiddeld langer mee dan koolstof filters van andere merken, bij constant gebruik gaat de filter een jaar mee. Ook heeft deze fi

€119,95 Incl. btw
Toevoegen