WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients pH Perfect Grow 4ltr

Direct leverbaar

Advanced Nutrients Advanced Nutrients pH Perfect Grow 4ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients pH Perfect Grow 4ltr is de perfecte meststof voor serieuze tuiniers en beginners. Deze geavanceerde voedingsoplossing levert alle essentiële macro- en microvoedingsstoffen die planten nodig hebben om te gedijen, en is speciaal samengesteld voor maximale efficiëntie. De pH Perfect®-technologie zorgt voor stabiele pH-niveaus, waardoor uw planten bij elke toepassing voedingsstoffen van de hoogste kwaliteit krijgen. Bovendien biedt Advanced Nutrients een stap-voor-stap handl..

Advanced Nutrients pH Perfect Grow 4ltr is de perfecte meststof voor serieuze tuiniers en beginners. Deze geavanceerde voedingsoplossing levert alle essentiële macro- en microvoedingsstoffen die planten nodig hebben om te gedijen, en is speciaal samengesteld voor maximale efficiëntie. De pH Perfect®-technologie zorgt voor stabiele pH-niveaus, waardoor uw planten bij elke toepassing voedingsstoffen van de hoogste kwaliteit krijgen. Bovendien biedt Advanced Nutrients een stap-voor-stap handleiding, zodat u nauwkeurig uw pH-niveaus kunt meten en aanpassen voor optimale groei tijdens uw gehele groeicyclus. Met Advanced Nutrients pH Perfect Grow 4ltr heeft u in een handomdraai gezonde, levendige planten!

Voordelen pH Perfect Grow 4 liter

Advanced Nutrients pH Perfect Grow 4ltr heeft vele voordelen voor tuiniers. De chelaten verhogen de opname van voedingsstoffen, voor een gezonde, overvloedige oogst. Bovendien is het geschikt voor gebruik met alle substraten en kweekmethoden. U kunt het ook gebruiken in combinatie met andere Advanced Nutrients-producten, waaronder pH Perfect® Micro en Bloom. Met Advanced Nutrients pH Perfect Grow 4ltr heeft u alles wat u nodig heeft om perfecte resultaten te krijgen!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients pH Perfect Grow 4ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients pH Perfect Grow 4ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

€86,95 Incl. btw
Toevoegen