WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Jungle Juice Micro 1ltr

Vrijdag in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Jungle Juice Micro 1ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients Jungle Juice Micro 1ltr is een krachtige vloeistof die uw planten een extra boost kan geven van essentiële micronutriënten die ze nodig hebben. De wetenschappers van Advanced Nutrients hebben deze formule met zorg samengesteld om te werken in harmonie met de natuurlijke interacties die optreden in grond- en hydrocultuursystemen. U krijgt daardoor maximale resultaten en u weet dat u alleen het beste krijgt voor uw planten. Deze krachtige vloeistof helpt uw planten om grote..

Advanced Nutrients Jungle Juice Micro 1ltr is een krachtige vloeistof die uw planten een extra boost kan geven van essentiële micronutriënten die ze nodig hebben. De wetenschappers van Advanced Nutrients hebben deze formule met zorg samengesteld om te werken in harmonie met de natuurlijke interacties die optreden in grond- en hydrocultuursystemen. U krijgt daardoor maximale resultaten en u weet dat u alleen het beste krijgt voor uw planten. Deze krachtige vloeistof helpt uw planten om grotere vruchten, groenten en bloemen te laten groeien met verbeterde kleuren en een krachtige smaak.

Waarom Jungle Juice Micro 1 Liter kiezen?

Jungle Juice Micro 1ltr is speciaal ontworpen om uw planten te helpen om optimaal te groeien. Het bevat geen plantengroeiregulatoren of potentiële toxische opbouw. Bovendien is het verkrijgbaar in drie formules voor elk groeistadium en is het gemakkelijk te gebruiken, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over residu. Kies vandaag nog voor Jungle Juice Micro 1 liter en zorg ervoor dat uw tuin er een is om over op te scheppen!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Jungle Juice Micro 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Jungle Juice Micro 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€8,95 Incl. btw
Toevoegen