WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Bluelab Guardian Monitor Connect PH & EC Meter

Bluelab Bluelab Guardian Monitor Connect PH & EC Meter
Productomschrijving
Met de Bluelab Guardian Connect kunt u constant de waardes van uw kweekruimte aflezen vanaf uw mobiele telefoon of computer. De Guardian meter meet de PH, EC en temperatuur 24 uur per dag en brengt u op de hoogte van afwijkingen. U hoeft met deze meter nooit meer handmatig te meten. Als u de Guardian meter gebruikt in uw kweekruimte hoeft u alleen nog maar de waardes in de gaten te houden en op basis hiervan uw voeding en ph waarde aan te passen. Voor de temperatuur en geleidbaarheid is het n..

Met de Bluelab Guardian Connect kunt u constant de waardes van uw kweekruimte aflezen vanaf uw mobiele telefoon of computer. De Guardian meter meet de PH, EC en temperatuur 24 uur per dag en brengt u op de hoogte van afwijkingen. U hoeft met deze meter nooit meer handmatig te meten. Als u de Guardian meter gebruikt in uw kweekruimte hoeft u alleen nog maar de waardes in de gaten te houden en op basis hiervan uw voeding en ph waarde aan te passen. Voor de temperatuur en geleidbaarheid is het niet nodig de meter te kalibreren, alleen de PH probe moet nog gekalibreerd worden.

PH & EC waardes op afstand lezen

De Bluelab Guardian Monitor Connect maakt het mogelijk om al uw waardes vanaf uw mobiele telefoon in de gaten te houden. Zo kunt u op afstand de PH- en EC waarde bekijken en krijgt u een melding als de waardes afwijken. U kunt het alarm zo instellen dat deze rinkelt op het moment dat de door u ingestelde waardes veranderen. Om gebruik van deze functie te maken heeft u de Optionele Connect stick nodig en de gratis te downloaden software van Bluelab. Ook is het mogelijk de waardes af te lezen vanaf uw computer. U kunt meerdere accounts koppelen met een Guardian Connect meter zodat iedereen de waardes kan aflezen.

De beste meet apparatuur

Bluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab worden vooral gebruikt door grote kassen en tuinbouwbedrijven. De meters behoren tot de absolute topklasse voor het ijken en meten van pH- en EC-waardes. Bluelab heeft deze hoogwaardige meetapparatuur speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een kweekomgeving en is hierop afgestemd. Vrijwel alle meters en toebehoren zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje.

Waarom pH meten

Planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de waardes van uw voedingswater en watervoorraad. Met de Bluelab Guardian meter meet u gemakkelijk de waardes van uw kweekruimte.

Specificaties:

Wordt geleverd zonder Connect 2 stick
PH, EC en temperatuur aflezen op afstand vanaf uw mobiele telefoon of computer
Meet 24/7 constant de PH, EC en temperatuur waardes.
Groot lichtgevend display
Alarm optie voor afwijkende waardes
Gemakkelijk ph kalibreren met de ingebouwde instructies
Stroomkabel 2 meter
Ophang mogelijkheid

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Bluelab Guardian Monitor Connect
BluelabBluelab Guardian Monitor Connect
0 reviews

Met de Bluelab Guardian Connect kunt u constant de waardes van uw kweekruimte aflezen vanaf uw mobiele telefoon of computer. De Guardian meter meet de PH, EC en temperatuur 24 uur per dag en brengt u op de hoogte van afwijkingen. U hoeft met deze meter no

Met de Bluelab Guardian Connect kunt u constant de waardes van uw kweekruimte aflezen vanaf uw mobiele telefoon of computer. De Guardian meter meet de PH, EC en temperatuur 24 uur per dag en brengt u op de hoogte van afwijkingen. U hoeft met deze meter no

€475,95 Incl. btw
Toevoegen