WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Biotabs Bactrex 50 gram

1-2 werkdagen

Biotabs Bactrex 50 gram
Productomschrijving
De Biotabs Bactrex 50 gram is een must-have voor elke kweker! Dit topproduct van het merk Biotabs zorgt voor een optimale groei en bloei van jouw planten. Met een inhoud van 50 gram is dit product ideaal om te gebruiken tijdens een kweekcyclus van 3-4 weken. De krachtige formule van Bactrex voedt de planten en stimuleert het wortelstelsel, wat resulteert in gezonde en robuuste planten. Dankzij de snelle en discrete levering ben je verzekerd van een uitstekende service. Profiteer nu van de pre..

De Biotabs Bactrex 50 gram is een must-have voor elke kweker! Dit topproduct van het merk Biotabs zorgt voor een optimale groei en bloei van jouw planten. Met een inhoud van 50 gram is dit product ideaal om te gebruiken tijdens een kweekcyclus van 3-4 weken. De krachtige formule van Bactrex voedt de planten en stimuleert het wortelstelsel, wat resulteert in gezonde en robuuste planten. Dankzij de snelle en discrete levering ben je verzekerd van een uitstekende service. Profiteer nu van de pre-order aanbieding van maar liefst 26% korting op de Biotabs Bactrex 50 gram!

Verhoogt de opbrengst

Biotabs Bactrex 50 gram is speciaal ontworpen om de opbrengst van je planten te verhogen. De krachtige formule stimuleert het wortelstelsel van de planten, waardoor ze beter voedingsstoffen kunnen opnemen en efficiënter groeien. Dit resulteert in een hogere opbrengst van gezonde en robuuste planten. Of je nu een beginnende kweker bent of een ervaren professional, met de Biotabs Bactrex 50 gram kun je jouw oogst maximaliseren.

Biologisch en milieuvriendelijk

Een groot voordeel van de Biotabs Bactrex 50 gram is dat het een biologisch en milieuvriendelijk product is. Het bevat geen schadelijke chemicaliën of synthetische stoffen, maar maakt gebruik van natuurlijke en organische ingrediënten. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van je planten en uiteindelijk voor jou als consument. Door te kiezen voor biologisch en milieuvriendelijk kweken, draag je bij aan duurzaamheid en behoud van de natuur.

Gemakkelijk te gebruiken

Of je nu een ervaren kweker bent of net begint, de Biotabs Bactrex 50 gram is eenvoudig te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is de tabletten toevoegen aan je water of bodem tijdens de kweekcyclus. De tabletten worden geleidelijk afgebroken, waardoor de voedingsstoffen langdurig en gelijkmatig vrijkomen, zodat je planten constant de juiste hoeveelheid voeding krijgen. Dit bespaart je tijd, moeite en zorgt voor een consistente groei en bloei van je planten.

  • Merk- Biotabs
  • Inhoud- 50 gram

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Biotabs Bactrex 50 gram
BiotabsBiotabs Bactrex 50 gram
0 reviews

• Merk: Biotabs • Inhoud: 50 gram

• Merk: Biotabs • Inhoud: 50 gram

€26,95€19,95 Incl. btw
Toevoegen